Mehmet Ali Erbil: Çok zor günler geçirdim

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki gün eski eşi Nergis Kumbasar, kızı Yasmin ve Seren Serengil ile bir araya geldi. "Çok uzun zamandır ilk kez dışarı çıkıyorum" diyen Erbil, "Çok zor günler geçirdim. Allah'a çok şükür iyiyim" ifadelerini kullandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; İki yıl önce evinin banyosunda düşüp yaralandıktan sonra aylarca yoğun bakımda kalan Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Arnavutköy’de görüntülendi.

Yürümekte zorluk çeken ünlü şovmen, gazetecileri kırmayarak onlarla sohbet etti. Erbil, “Çok uzun zamandır ilk kez dışarı çıkıyorum. Yanımda sevdiklerim ve dostlarım vardı. Çok zor günler geçirdim. Allah’a çok şükür iyiyim” ifadelerini kullandı.

Espriyle karışık yeni bir proje yağacağını söyleyen Erbil, gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında, ”Yok oğlum ne projesi. Espri yapıyorum” dedi.

Erbil’e eski eşi Nergis Kumbasar, kızı Yasmin ve Seren Serengil de eşlik etti.

Mehmet Ali Erbil: Çok zor günler geçirdim

235 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI

Mehmet Ali Erbil, 18 Ekim 2018’de evinin banyosunda düşmüştü. Kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuş, mücadele ettiği ‘kaçış sendromu’ hastalığı da nüksedince durumu ağırlaşmıştı ve aylarca yoğun bakımda kalmıştı.

Mehmet Ali Erbil: Çok zor günler geçirdim

Yorumlar kapalı.