Mehmet Ali Erbil ağzını bantladı

Melike Öcalan'a söylediği, "Elimi değdirdiğim meşhur oluyor ama sana değdiremedim." sözleriyle tepki çeken Mehmet Ali Erbil, ilginç bir yönteme imza attı. Erbil, konuşmamak için ağzını bantladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir ödül törenine katıldı. Ödül vermek için sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil ve ödül gecesinin sunucusu Melike Öcalan arasında yaşanan diyalog herkesi şaşırttı.

Erbil, programın sunucusu Melike Öcalan’a yönelerek, “Çok güzelleşmişsin sen. Elimi değdirdiğim herkes meşhur oluyordu. Bir sana değdiremedim elimi” ifadelerini kullandı.

Kendisine yöneltilen bu sözlerin ardından Melike Öcalan’dan tepki gecikmedi. Öcalan, “Ben şoktayım. 20 yıldır başıma böyle bir şey gelmedi” sözleriyle Erbil’e karşılık verdi.

Eleştirilerin hedefindeki Erbil ise, ‘Benim her zamanki halim. Espri amaçlı yapılan bir şeydi, yanlış anlaşıldı’ ifadeleriyle kendisini savunmuştu.

Skandal olaydan sonra Erbil, bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Erbil, tartışılan sözlerinin ardından gelen tepkilere cevap vermemek için ilginç bir hamle yaptı. Ağzını bantladı.

Kadın arkadaşlarının koluna girerek mekandan çıkan Erbil, eleştirilere cevap vermemek için ağzını bantladı.

“ARTIK KONUŞMASA DAHA İYİ”

Erbil, basın mensuplarının ısrarlı soruları karşısında sessiz kalırken yanındaki kadın arkadaşı, “Konuşması yasak çünkü her konuşması olay oluyor. Artık konuşmasa daha iyi.” dedi.

Mehmet Ali Erbil ağzını bantladı

Yorumlar kapalı.