Masumiyet dizisinin İlker’i Serkay Tütüncü’den seks itirafı!

Final yapan Masumiyet dizisinin İlker'i ünlü oyuncu Serkay Tütüncü, seks itirafıyla gündem oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlayda Alişan ile başrollerini paylaştığı Masumiyet dizisinin İlker’i ünlü oyuncu Serkay Tütüncü, yaptığı açıklamalarla gündem yarattı.

“Sizi sevişirken hayal etmesini sağla”

Tütüncü, “Seks bence hayat enerjisi, herkesin hayatında hep olmalı. Seksüel çekimin olduğu yerde her zaman bir merak vardır. Hep diri tutar. Bu aslında yaptığımız iş için de geçerli. Partnerinle sevişmek zorunda değilsin, sadece seyircinin sizi sevişirken hayal etmesini sağla, yeter” ifadelerini kullandı.

Masumiyet dizisinin İlker'i Serkay Tütüncü'den seks itirafı!

“Sevgili değiliz”

Adı partneri İlayda Alişan ile aşk dedikodularına karışan Serkay Tütüncü, “İlayda ile sevgili değiliz. Hikayeyi inandırdık” açıklamasında bulundu.

“Aldatılmışsam da sorun değil”

Serkay Tütüncü, “Diziniz aldatılma üzerine. Siz hiç aldatıldınız mı?” sorusuna “İlişkilerimde özensiz olduğum durumlar oldu. Aldatılmış olabilirim. Aldatılmışsam da sorun değil yani” cevabını vererek sevenlerini şaşırttı.

“Malımın kıymetini hiç bilmiyorum”

Serkay Tütüncü, “Arkadaşlarınızın sizi en çok eleştirdiği yönünüz nedir?” sorusuna, “Savruk olmam sanırım. Malımın kıymetini hiç bilmiyorum. Felsefik bir yerden söylemiyorum bunu ama gerçekten çok değer vermiyorum sanırım, o yüzden böyle. Versem, gözümün önünde tutarım çünkü biliyorum” cevabını verdi.

Masumiyet dizisinde iki kadın arasında kalması hatırlatılan Serkay Tütüncü, “İkinci bir seçenek oluştuysa birinci bitmiştir” dedi.

Kaynak: Hürriyet

Masumiyet dizisinin İlker’i Serkay Tütüncü’den seks itirafı!

Yorumlar kapalı.