Masumiyet dizisi neden yayınlanmadı? Masumiyet dizisi yayın günü değişti mi?

Masumiyet dizisi Fox TV yayın akışından çıkarıldı. Edinilen bilgiye göre Masumiyet'in yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. Kanal aldığı kararla Masumiyet dizisinin yayın gününü değiştirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrollerinde Hülya AvşarMehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın olduğu FOX TV’nin iddialı dizisi Masumiyet izleyicileri bu akşam dizinin yeni bölümünü izleyemeyecek.

MASUMİYET DİZİSİ KANALIN YAYIN AKIŞINDA YER ALMADI

FOX TV, Masumiyet dizisini yayın akışından çıkardı. Dizinin bu akşam yeni bölüm yok mu sorusu izleyenler tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Çarşamba akşamları Fox TV ekranında izleyici ile buluşan Masumiyet dizisinin bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelmesi bekleniyordu. Son haftalarda final yapacağı söylentileri çıkan dizinin yayın günü değişti. Peki Masumiyet dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

YENİ BÖLÜM 17 MAYIS PAZARTESİ EKRANA GELECEK

Son haftalarda final yapacağı söylentileri dolaşan Masumiyet dizisinin yayın günü değiştirildi. Dizi bundan böyle Pazartesi akşamları ekrana gelecek. Dizi 17 Mayıs Pazartesi akşamı yeni bölümü ile Fox TV ekranında olacak.

Masumiyet dizisi neden yayınlanmadı? Masumiyet dizisi yayın günü değişti mi?

Yorumlar kapalı.