Masumiyet dizisi Münevver Karabulut cinayetini mi anlatıyor?

Bu sezona iddialı bir giriş yapan Masumiyet'in başrol oyuncusu Deniz Çakır, dizinin Münevver Karabulut ve Cem Garipoğlu hikayesinden esinlenerek yazıldığı iddialarına yanıt verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fox TV’de yayınlanan Masumiyet dizisinin Münevver Karabulut cinayetinden esinlenilerek yazıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Masumiyet’te sevgilisi Ela‘yı (İlayda Alişan) canavarca hislerle darp edip öldü sanarak çöpe atan zengin ailenin oğlu İlker karakterinde (Serkay Tütüncü), Cem Garipoğlu detayına dikkat çekilmişti.

Ancak bu durumun doğru olmadığı sonrasında açıklanmış, kadın cinayetlerine ve kadına şiddete yönelik bir hikaye olduğunun altı çizilmişti.

“BİNLERCE KADIN ÖLDÜRÜLÜYOR”

Masumiyet dizisinde Bahar karakterini canlandıran ünlü oyuncu Deniz Çakır ise dizinin Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut’un hikayesinden esinlenme iddiasına şu yanıtı verdi: “Dizinin konusu bir tanesine bağlanamaz. Binlerce kadın öldürülüyor, nasıl olur da birinin üzerinden yürünsün.”

MASUMİYET’TE BÜYÜK DURUŞMA BAŞLIYOR

Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara yeni bir soluk getiren Masumiyet, bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde; tutuklu yargılanan İlker Ilgaz hakim karşısına çıkacak. Hastanede tedavisi devam eden Ela, annesi Bahar’dan (Deniz Çakır) aldığı güçle duruşma salonuna gelecek. İlker Ilgaz’ın avukatının, takıntılı ve ruh sağlığı bozuk bir Ela portresi çizmesi, Ela’nın en yakınlarının bile kafasını karıştıracak. Aldığı darbeler ve geçirdiği ameliyatlar yüzünden, zihninde boşluklar olan Ela geçmişi hatırlamakta problem yaşayacak. Ela’nın duruşmada yaşadıklarını kabullenemeyen Bahar ise adeta isyan edecek. Bahar’ın kızının uğradığı mağduriyeti gözyaşları içinde hakime anlatacağı sahne izleyenleri derinden etkileyecek.

İlker Ilgaz’ın tutuksuz yargılanmasının kabul edilmesi annesi Hale Ilgaz’da (Hülya Avşar) sevinç yaratırken, Harun (Mehmet Aslantuğ) kızı İrem’i bu yaşanan olaydan uzak tutmak için yeni bir karar alacak.

Masumiyet dizisi Münevver Karabulut cinayetini mi anlatıyor?

Yorumlar kapalı.