MasterChef’te yarışmacı yasağı deldi! İtiraf edince Mehmet Şef küplere bindi

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te ana kadro heyecanı sürüyor. Yarışmacılar yarışma kadrosunda yer alabilmek için en iyi performansını sergilemeye çalışırken, yeni bölümde yarışmacılardan Burak'ın hatası stüdyoyu karıştırdı. Burak Kaynak'ın yemek yapımı esnasında mutfağa gidip un alması yarışmacı arkadaşının dikkatini çekti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’te ana kadro heyecanı sürüyor. Yarışmacılar yarışma kadrosunda yer alabilmek için en iyi performansını sergilemeye çalışırken, yeni bölümde yarışmacılardan Burak’ın hatası stüdyoyu karıştırdı. Burak Kaynak’ın yemek yapımı esnasında mutfağa gidip un alması yarışmacı arkadaşının dikkatini çekti.

MasterChef yarışmacısı yasağı deldi

Kaynak’ın un aldığını gören yarışmacının Mehmet Şef’i uyarması sonrası stüdyoda kısa süreli gerginlik yaşandı.

Yarışma kuralları gereği yemek başladıktan sonra mutfağa gidilmemesi gerektiği bilinirken, markete gidip ürün alan yarışmacının un aldığı ortaya çıkınca Mehmet Şef küplere bindi.

MasterChef'te yarışmacı yasağı deldi! İtiraf edince Mehmet Şef küplere bindi

Yarışmacı Burak Kaynak “Un değil, nişasta aldım” dese de , azar yemekten kurtulamadı.

MasterChef'te yarışmacı yasağı deldi! İtiraf edince Mehmet Şef küplere bindi

“Ben bir hata daha yaptım” diye itiraf etti!

Daha sonra “Ben bir hata daha yaptım” diyerek hatasını itiraf eden yarışmacı tereyağını da aldığını itiraf etti. Bunun üzerine Mehmet Şef ,yarışmacının elinden hazırladığı tencereyi tümüyle aldı.

MasterChef’te yarışmacı yasağı deldi! İtiraf edince Mehmet Şef küplere bindi

Yorumlar kapalı.