MasterChef’te hangi takım kazandı? 28 Eylül MasterChef Türkiye eleme adayları ve potadaki isimler

MasterChef Türkiye 2021  28 Eylül Salı günü heyecan dolu bölümle Tv8 ekranlarında seyirci ile buluştu. Milhan ve Araz ilk eleme adayları olarak belirlendiği yarışmada, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım üyeleri Karadeniz mutfağından yemekleri yapmak için önlük giydi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterChef’te eleme adayları son bölümde netlik kazandı. Yeni hafta heyecanına devam eden MasterChef Türkiye’nin 28 Eylül akşamı seyirci karşısına çıkan 79. bölümünde takımlar zorlu turda şeflerin karşısında en kusursuz tabağı sunmak için zamanla yarıştı. Danilo, Somer ve Mehmet şefin yaptıkları kritik tadımın ardından oy çokluğu ile MasterChef’te haftanın  ilk dokunulmazlığını mavi takım kazandı. Kırmızı takımda yer alan yarışmacılardan 2 isim ise gecenin sonunda eleme potasına girdi. Peki, MasterChef’te eleme adayı kimler oldu? İşte, potadaki isimler ve son bölümün detayları.

MasterChef Türkiye 2021 28 Eylül Salı günü heyecan dolu bölümle Tv8 ekranlarında seyirci ile buluştu. Milhan ve Araz ilk eleme adayları olarak belirlendiği yarışmada, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım üyeleri Karadeniz mutfağından yemekleri yapmak için önlük giydi. Oyunun kazananı mavi takım olurken bireysel dokunulmazlığın sahibi de Safanur oldu. Kırmızı takımda yapılan oylamada ise MasterChef 1. ve 2. eleme adayları da Milhan ve Araz belirlendi.  Milhan dokunulmazlığı kazanan Safanur tarafından eleme potasına gönderilirken, Araz  ise takım oyalaması sonucu Mustafa ile aynı oyu aldıktan sonra kaptan Burcu’nun oyu ile eleme potasına sokuldu.

MasterChef’te hangi takım kazandı? 28 Eylül MasterChef Türkiye eleme adayları ve potadaki isimler

Yorumlar kapalı.