MasterChef’te hangi takım kazandı? 22 Eylül MasterChef Türkiye eleme adayları ve potadaki isimler

MasterChef Türkiye 2021 22 Eylül Çarşamba günü heyecan dolu bölümle Tv8 ekranlarında seyirci ile buluştu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım üyeleri Börek düellosu yapmak için önlük giydi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterChef’te eleme adayları son bölümde netlik kazandı. Yeni hafta heyecanına devam eden MasterChef Türkiye’nin 22 Eylül akşamı seyirci karşısına çıkan 72. bölümünde takımlar zorlu turda şeflerin karşısında en kusursuz tabağı sunmak için zamanla yarıştı. Danilo, Somer ve Mehmet şefin yaptıkları kritik tadımın ardından oy çokluğu ile MasterChef’te haftanın ikinci dokunulmazlığını mavi takım kazandı. Kırmızı takımda yer alan yarışmacılardan 2 isim ise gecenin sonunda eleme potasına girdi. Peki, MasterChef’te eleme adayı kimler oldu? İşte, potadaki isimler ve son bölümün detayları.

MasterChef Türkiye 2021 22 Eylül Çarşamba günü heyecan dolu bölümle Tv8 ekranlarında seyirci ile buluştu. Sergen ve Mustafa’nın ilk eleme adayları olarak belirlendiği yarışmada, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım üyeleri Börek düellosu yapmak için önlük giydi. Oyunun kazananı mavi takım olurken bireysel dokunulmazlığın sahibi de Tahsin oldu. Kırmızı takımda yapılan oylamada ise MasterChef 3. ve 4. eleme adayları da Emre ve  Hamza olarak belirlendi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Takım dokunulmazlığı için Kırmızı ve mavi takım yarışmacılarının mücadelesi sonrası eleme adayları yapılan oylama ile belirlendi. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Tahsin, ilk eleme adayı olarak Emre’nin ismini söyledi.

Daha sonra kırmızı takım ikinci adayı belirlemek için oylama gerçekleştirdi.  MasterChef’te son eleme adayı Hamza seçildi. Böylece son eleme adayları Emre ve Hamza olarak belirlendi.

 

 

MasterChef’te hangi takım kazandı? 22 Eylül MasterChef Türkiye eleme adayları ve potadaki isimler

Yorumlar kapalı.