MasterChef’te hangi takım kazandı? 12 Ekim MasterChef Türkiye eleme adayları ve potadaki isimler

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Yarışmacılar, ege  mutfağından 7 farklı tabağı en iyi şekilde çıkarmak için tezgah başındaydı. Peki, MasterChef’te ilk eleme adayları kimler?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni hafta heyecanına devam eden MasterChef Türkiye’nin 12 ekim akşamı seyirci karşısına çıkan 89. bölümünde takımlar zorlu turda şeflerin karşısında en kusursuz tabağı sunmak için zamanla yarıştı. Danilo, Somer ve Mehmet şefin yaptıkları kritik tadımın ardından oy çokluğu ile MasterChef’te haftanın  ilk dokunulmazlığını kırmızı takım kazandı. Mavi takımda yer alan yarışmacılardan 2 isim ise gecenin sonunda eleme potasına girdi. Peki, MasterChef’te eleme adayı kimler oldu? İşte, potadaki isimler ve son bölümün detayları.

MasterChef Türkiye 2021 12 Ekim Salı günü heyecan dolu bölümle Tv8 ekranlarında seyirci ile buluştu. Rabia ve Eren’nin ilk eleme adayları olarak belirlendiği yarışmada, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım üyeleri ege yemekleri yapmak için önlük giydi. Oyunun kazananı kırmızı takım olurken bireysel dokunulmazlığın sahibi de Tahsin  oldu. Mavi  takımda yapılan oylamada ise MasterChef 1. ve 2. eleme adayları da Rabia ve Eren olarak belirlendi.  Rabia dokunulmazlığı kazanan Tahsin tarafından eleme potasına gönderilirken, Rabia ise takım oyalaması sonucu potaya girdi.

 

 

MasterChef’te hangi takım kazandı? 12 Ekim MasterChef Türkiye eleme adayları ve potadaki isimler

Yorumlar kapalı.