MasterChef’te hangi takım kazandı? 11 Kasım MasterChef Türkiye eleme adayları ve potadaki isimler

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Yarışmacılar Mersin yöresinin yemeklerinden en iyi tabağı çıkarmak için tezgah başındaydı. Peki, MasterChef’te son eleme adayları kimler?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni hafta heyecanına devam eden MasterChef Türkiye’nin  11 kasım akşamı seyirci karşısına çıkan 111. bölümünde takımlar zorlu turda şeflerin karşısında en kusursuz tabağı sunmak için zamanla yarıştı. Danilo, Somer ve Mehmet şefin yaptıkları kritik tadımın ardından oy çokluğu ile MasterChef’te haftanın  son dokunulmazlığını mavi takım kazandı. Kırmızı takımda yer alan yarışmacılardan 2 isim ise gecenin sonunda eleme potasına girdi. Peki, MasterChef’te eleme adayı kimler oldu? İşte, potadaki isimler ve son bölümün detayları.

MasterChef Türkiye 2021 11 kasım perşembe günü heyecan dolu bölümle Tv8 ekranlarında seyirci ile buluştu. Azize ve Araz’ın ilk eleme adayları olarak belirlendiği yarışmada, haftanın son dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım Mersin mutfağından yemekler çıkarmak için önlük giydi. Oyunun kazananı mavi  takım olurken bireysel dokunulmazlığın sahibi de Mert oldu. Son iki aday ise Sergen ile Burcu oldu

MasterChef’te hangi takım kazandı? 11 Kasım MasterChef Türkiye eleme adayları ve potadaki isimler

Yorumlar kapalı.