MasterChef’te bu hafta kim elendi? 3 Ekim 2021 Masterchef Türkiye’de elenen kim oldu?

Masterchef Türkiye yarışmasında haftanın eleme gecesi yaşandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da bir kişi elendi. Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık ve eleme adayı oyunları sonucunda Mustafa, Şükrü, Ateş, Safanur, Milhan, Araz haftanın eleme potasına giren isimleri olmuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın sunumu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye 2021’de, bu akşam eleme heyecanı tavan yaptı. Mustafa, Milhan, Ateş, Araz, Şükrü ve Safanur’un eleme potasında yer aldığı haftada yarışmacılar iki etapta şeflerin karşısına çıktı. İlk olarak yarışmacılar, fındık ana malzemesi ile hazırladıkları yaratıcı tabakları şeflerine sundu. Yapılan tadım sonrası bu gecenin ikinci etabında istenen tabağı en az başarılı yapan isim Şükrü oldu ve yarışmadan elendi.

MasterChef Türkiye 2021’in ekranlara gelen son bölümünde eleme gecesi heyecanı yaşandı. İki etaplı oynana eleme gecesinin ilk etabında yarışmacılar fındıkla yaratıcı yemekler yaparak şeflerinden tam not alabilmek adına yoğun çaba sarf etti.

Eleme adayı olan 6 yarışmacı, eleme gecesinin ilk etabında tabakları ile mücadele etti. Kritik ilk etabın ardından tadım yapıldı ve tabakları en çok beğenilen 3 yarışmacı elenmekten kurtuldu.

İlk etabın tadımlarını yapan şefler en beğendikleri üç yemeği açıkladı. En başarılı tabakları yapan; Safanur, Milhan ve Araz elenmekten kurtularak rahat bir nefes aldı.

Fındık malzemesini kullanarak en yaratıcı üç tabağı yapan yarışmacının potadan çıkmasının ardından yarışmada rekabet daha da arttı.

Son üçe kalan; Mustafa, Şükrü ve Ateş “Limonlu mereng pay” adlı tatlıyı en iyi şekilde yapmaya çalıştı.

MasterChef 2021’de Limonlu mereng pay tatlısını en kötü yapan isim şeflerin kritik tadımı sonrası netlik kazandı.

Somer Şef’in tarifi olan Limonlu mereng pay tatlısını en az hatalı yapan Ateş, son ikiye kalmaktan kurtuldu.

Ateş’in ardından son ikiye kalan Mustafa ve Şükrü’den kimin eleneceğini ise Mehmet şef açıkladı.

Yapılan tadım sonrası bu gecenin ikinci etabında istenen tabağı en az başarılı yapan isim Şükrü oldu ve yarışmadan elendi.

MasterChef’te bu hafta kim elendi? 3 Ekim 2021 Masterchef Türkiye’de elenen kim oldu?

Yorumlar kapalı.