MasterChef’te Azize’nin büyük hatası! Danilo Şef fark etti

Tv8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, son bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Bireysel dokunulmazlık için yarışan mavi takımda Azize yaptığı hatayla geceye damga vurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18 Eylül Cumartesi akşamı 70’inci bölümüyle ekranlara gelen MasterChef’te haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Ömerli Barajı’nda gerçekleştirilen dış çekimde suyun önemine ve gelecek yıllarda yaşanması muhtemel su kıtlığına dikkat çekildi. Kırmızı ve mavi takıma, yemek yaparken kullanmaları için bir sürahi su verildi.

Bireysel dokunulmazlık için ter döken mavi takıma; şefler domates verdi. Domatesi en iyi kullanan kişinin dokunulmazlık alacağı yarışmanın sonunda tadımlar yapıldı. Ancak Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın tadım yaptığı sırada Azize büyük bir talihsizlik yaşadı.

Ancak Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın tadım yaptığı sırada Azize büyük bir talihsizlik yaşadı.

Sıra kendine gelince yaptığı dolgulu mantıyı şeflerin önüne götüren Azize, yemeğini anlattı ve Mehmet Şef tadım yaptı. Ardından Danilo Zanna, bir çatal aldı. Ancak Danilo’nun lokmasından kürdan çıktı. Kürdanı Azize’ye gösteren Danilo Şef’in ardından Mehmet Yalçınkaya, “MasterChef’teki ikinci günah” yorumunu yaptı.

Şefler, Mert’in tabağının tadına bakarken hatasını fark eden Azize, “Allah kahretsin” diyerek kendine kızdı. Ne olduğunu soran Dilara’ya yanıt vermeyen Azize, “Şimdi görürsün” dedi.
Somer Şef’in ‘Kürdanı niçin kullandın ki?’ sorusuna yanıt veren Azize, “Hamur açılacaktı, onu kızartırken tutturmak için kullandım” dedi.
Gecenin sonunda Mert dokunulmazlığı alırken; potaya gitmesi için Ateş’in adını verdi. Mavi takımın yaptığı oylama sonrası ismi en çok yazılan yarışmacı Azize, gecenin ikinci eleme adayı oldu.

MasterChef’te Azize’nin büyük hatası! Danilo Şef fark etti

Yorumlar kapalı.