Masterchef’e veda eden isim belli oldu

Masterchef Türkiye'de 20 Eylül 2020 elemesinde kim elendi belli oldu. Tanya iki gözü iki çeşme ağlarken çıkan tabaklara şefler tepki gösterdi. İşte Masterchef'e veda eden yarışmacı...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV8’de Masterchef Türkiye yarışmasında nefes kesen bir hafta geride kalırken, kim elendi sorusunun yanıtı bu gece ortaya çıktı. Yarışmaya bu hafta katılan isim Selin elenen yarışmacı oldu.

Masterchef elemesi iki etaplı olarak yapıldı. İlk etapta yaratıcılık alanında en iyi tabağı hazırlayan 3 isim potadan kurtuldu, kalan 3 kişiden biri ise hayallerine ve Masterchef’e veda etti. Masterchef eleme adaylarının 2’si mavi takımdan 4’ü ise kırmızı takımdan çıkmıştı. İşte Masterchef 20 Eylül 2020 elemesinde yaşananlar ve elenen isim:

Masterchef’te potadan kurtulan 3 isim :  Masterchef’te 20 Eylül 2020 eleme gecesinde potada olan isimler şunlardı:
Serhat, Özgül, Sefa, Selin, Tanya ve Berker

İlk eleme etabında yarışmacılardan peynirin önde olduğu yaratıcı bir tabak istendi. Bu yarışta potadan ilk çıkın Serhat oldu. Onu Sefa ve Özgül takip etti.

İlk oyunda potadan çıkamayan Tanya, Berker ve Selin ikinci elemeye çıktı. Bu kez Somer şefin hazırladığı ahtapot salatasını yapmaları istendi. Yarışmacılara 1 saat süre verildi. Hayli teknik olan yemeği hazırlayan yarışmacılar çok terledi. Jürinin önüne geldiklerinde 2 kötü bir iyi tabak vardı. O tabağı yapan isim de Berker oldu ve elenmekten kurtuldu.

MasterChef Selin kimdir, kaç yaşında? Selin Öztürk Aydın ne iş yapıyor, evli mi?

Bu hafta yarışmaya dahil olan Selin Öztürk Aydın eleme potasında bu akşam mücadele verdi ama elenmekten kurtulamadı. İşte Selin’in biyografisi…

SELİN ÖZTÜRK AYDIN KİMDİR?

Selin Öztürk Aydın, 1990, İzmir doğumludur. Evli ve Toprak isimli bir oğlu olan yarışmacı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi mezunudur. Kendisini genç girişimci olarak tanımlayan yarışmacı, Atalante Danışmanlık ve Eğitim Hizmetlerinin kurucusudur. Firması, İnsan Kaynakları ve Eğitim alanında faaliyet göstermektedir. Selin Öztürk Aydın aynı zamanda Ege İş Kadınları Dernek üyesidir ve dernekte aktif olarak rol almaktadır. Toprağı ve mutfağı sevdiğini belirten yarışmacının hayali, kendi restoranında muhteşem tatlar sunmaktır. “Mutfağa olan tutkum bana güç veriyor” diyen Selin Öztürk Aydın, MasterChef 2020’nin ana kadrosuna yedeklerden giren yarışmacılar arasında yer almaktadır.

Masterchef’e veda eden isim belli oldu

Yorumlar kapalı.