Masterchef Tunahan kimdir? Tunahan Ak kaç yaşında ve nereli?

Tunahan Ak, MasterChef Türkiye yeni sezonunun en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Çikolata üreten bir firmada çalışan Tunahan Ak’ın ası kadroda yer alıp almayacağı merak ediliyor. Peki, Masterchef Türkiye Tunahan Ak kimdir, kaç yaşında?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tunahan Ak, MasterChef Türkiye yeni sezonunun en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Genç yarışmacı adayı, eğlenceli ve özgüven tavırlarıyla şimdiden adından söz ettiriyor. Çikolata üreten bir firmada çalışan Tunahan Ak’ın ası kadroda yer alıp almayacağı merak ediliyor. Peki, Masterchef Türkiye Tunahan Ak kimdir, kaç yaşında?

Yarışmaya katıldığı ilk bölümde patates yatağında bonfile yapan Tunahan Ak, iki jüri üyesinden “evet” oyu alarak ikinci tura çıkmayı başardı.

Masterchef Tunahan Ak kimdir?

MasterChef Türkiye 2021 eleme turuna gelen Tunahan Ak, 19 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor.

Aşçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, Bolu’da 4 sene yatılı okuduğunu ve 1,5 senedir Kadıköy’de çikolata imalathanesinde çalıştığını söyledi.

Hayatında bir değişiklik olması adında yarışmaya katıldığını belirten Tunahan Ak, MasterChef Türkiye’ye katılmanın da iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Masterchef Tunahan kimdir? Tunahan Ak kaç yaşında ve nereli?

Yorumlar kapalı.