MasterChef Görkem kimdir? MasterChef Görkem Demiral nereli, kaç yaşında?

MasterChef Görkem Demiral, elemeye kalan isimler arasında. Türkiye'nin en çok izlenen yarışması MasterChef'de eleme adayları arasında yer alan Görkem Demiral'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterChef Görkem Demiral, elemeye kalan isimler arasında. Türkiye’nin en çok izlenen yarışması MasterChef’de eleme adayları arasında yer alan Görkem Demiral’ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Yarışmacının bu hafta yarışmaya veda etmesi üzerine takipçilerinin merak konusu oldu. “MasterChef Görkem Demiral kimdir, kaç yaşında, nereli, elendi mi?” soruların yanıtları haberimizde.

Görkem Demiral, haftanın eleme adayları arasında yer aldığı MasterChef’te merak edilen isim oldu. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın karşısına çıkan MasterChef Görkem Demiral eleme öncesi son hünerlerini gösterecek. Ekranların büyük ilgiyle izlenen yemek yarışması MasterChef’te sezonun ilk eleme adayı Görkem Demiral elendi mi, kimdir, kaç yaşında, nereli?

MASTERCHEF GÖRKEM DEMİRAL KİMDİR?

Görkem Demiral 23 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Aslen İzmirli olan yarışmacının annesi Faslıdır. Restoran ve otellerde deneyimi olan Demiral, 6 senedir aşçılık yapmaktadır.

Mesleğini sanat olarak gören Görkem Demiral geçmişte çok sayıda cafe, restoran ve otellerde deneyim sahibi olmuştur.

MasterChef’in ilk turunda elleri titremişti ve oldukça heyecanlanmıştı.

MasterChef Görkem kimdir? MasterChef Görkem Demiral nereli, kaç yaşında?

MASTERCHEF TÜRKİYE GÖRKEM DEMİRAL EVLİ Mİ?

Babasını 2019’da kaybettikten sonra annesi ve kardeşleriyle yaşamaya başlayan Demiral, evli değil. Bir ilişkisinin de olmadığını söyleyen Demiral, sanatıyla hayatta önem verdiği 3 şey için çalışacağını belirtti; aile, başarı ve paylaşım…

MASTERCHEF TÜRKİYE GÖRKEM DEMİRAL INSTAGRAM HESABI

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerden biri olan Görkem Demiral’in Instagram’da 11 bin 100 takipçisi bulunuyor. Genç ismin Instagram hesabı ise ‘gorkemdemirall’ kullanıcı adıyla aktif. ‘Güzel bir yemek, Tanrı’ya yakın olmaktır’ diyen Demiral’ın paylaşımlarında yemeğe olan aşkını görmek mümkün.

MASTERCHEF GÖRKEM DEMİRAL ELENDİ Mİ?

TV8’in uzun yıllardır en sevilen yarışma programı MasterChef, bu sene de hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda ana kadroya seçilen yarışmacılar arasından elemeye kalan isimlerden biri MasterChef hayaline veda edecek. 29 Ağustos 2021 MasterChef ilk elenen isim Mavi takımdan oldu. Bilindiği üzere Mavi takımda Fatma ve Hasan dışındaki herkes eleme adayı oldu. Elemeye kalan Görkem Demiral’inde yarışmaya veda edip etmeyeceği merak konusu oldu.

2021’in MasterChef’i olma hayali kuran yarışmacılar bu turda oldukça zorlandı. Yemeklerin tadımını yapan Danilo, Somer ve Mehmer Şef elenen ismi açıkladı.

29 Ağustos 2021 tarihinde TV8’de ekrana gelen MasterChef Türkiye’de sezonun ilk elenen ismi Görkem Demiral oldu.

MasterChef Görkem kimdir? MasterChef Görkem Demiral nereli, kaç yaşında?

Yorumlar kapalı.