MasterChef Eren kimdir? MasterChef Eren Kaşıkçı nereli, kaç yaşında?

MasterChef Eren kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. MasterChef ana kadroya katılan 16 yarışmacıdan biri olan Eren Kaşıkçı konusunda araştırmalar devam ediyor. İmroz kuzusu yaparak şeflerden tam not alan yarışmacı eşleşmelerin ardından yarışmaya dahil olmuştu. İşte Eren Kaşıkçı kimdir, kaç yaşında?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterChef ana kadroda son 16’ya kalan isimlerden biri Eren Kaşıkçı oldu. Jüri karşısına İmroz kuzusu yapacağını söyleyerek çıkan Eren Kaşıkçı üçlü düellolar ve sonrasında yapılan eşleştirmelerin ardından son 16’ya kalan isimler arasına adını yazdırmayı başarmıştı. İşte MasterChef Eren hakkında merak edilenler…

MasterChef Eren kimdir? MasterChef Eren Kaşıkçı nereli, kaç yaşında?

MASTERCHEF EREN KİMDİR?

MasterChef Eren Kaşıkçı, 32 yaşında ve yarışmaya Gökçeada’dan katılıyor. Aslen Tokatlı olan yarışmacı, evlidir ve bir çocuk sahibidir. Bir sörf otelinde şeflik yapmaktadır. İstanbul’da uzun yıllar sektörde çalıştıktan sonra Gökçeada’ya yerleşmiştir.

Eşinin desteği ve kendi isteği ile Çanakkale Gökçeada’dan 2021’de MasterChef’e katılmıştır. Yarışmada öğrendikleri ile bir marka yaratıp insanların sofralarında tariflerinde yer almak istediğini yarışmada ifade etmiştir.

Açık ateş çalışmayı seven yarışmacı MasterChef’te kendini daha çok geliştireceğine ve daha verimli olacağına inanmaktadır.

MasterChef Eren kimdir? MasterChef Eren Kaşıkçı nereli, kaç yaşında?

Yorumlar kapalı.