Mansur Yavaş’tan, İmamoğlu’na destek mesajı: “Yanındayım Ekrem İmamoğlu”

Mansur Yavaş, hakkındaki davanın yarınki karar duruşmasından önce İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek mesajı yayınladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, hakkındaki davanın yarınki karar duruşmasından önce İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek mesajı yayınladı. Yavaş, “Gençlerimiz için, geleceğimiz için demokrasiyi yaşatma sorumluluğumuz var. İstanbul’un iradesine saygı, İstanbul’un adil yöneticilerine sevgi ile yanındayım Ekrem İmamoğlu” açıklamasını yaptı. Yavaş, paylaşımına İmamoğlu ile el ele çekilmiş fotoğrafını da ekledi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş; İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, 31 Mart seçimlerinin iptal edilmesinin ardından yaptığı basın açıklamasında YSK Başkan ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yarın yapılacak duruşma öncesinde destek açıklaması yaptı.

Yavaş’ın sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj şöyle:

“Adalet, politik egemenlik üzerinden değil yalnızca hukukun egemenliği üzerinden sağlanır. Gençlerimiz için, geleceğimiz için demokrasiyi yaşatma sorumluluğumuz var. İstanbul’un iradesine saygı, İstanbul’un adil yöneticilerine sevgi ile, yanındayım Ekrem İmamoğlu.”

Yavaş, paylaşımına İmamoğlu ile el ele çekilmiş fotoğrafını da ekledi.

Mansur Yavaş’tan, İmamoğlu’na destek mesajı: “Yanındayım Ekrem İmamoğlu”

Yorumlar kapalı.