Mansur Yavaş, koltuğunu Esila’ya bıraktı: ‘Ankara şiir gibi bir şehir olsun istiyorum’

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koltuğunu Esila'ya bırakan ABB Başkanı Mansur Yavaş, "İyi ki varsınız, iyi ki geleceğimiz sizlere emanet" ifadelerini kullandı. Esila, "Vatan Türküsü" adlı kendi şiirini işaret diliyle aktardı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Esila’ya bıraktı. Yavaş’ın makam koltuğuna oturan Esila, talep ve isteklerini anlattı.

23 Nisan için hazırlanan videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Yavaş paylaşımına “Esila tüm Cumhuriyet çocuklarına ses oldu, bize şiir gibi bir başkenti yüreğinin sesiyle anlattı. İyi ki varsınız, iyi ki geleceğimiz sizlere emanet” notunu düştü.

“ANKARA ŞİİR GİBİ BİR ŞEHİR OLSUN”

Esila,”Bugün bu şehrin başlangıç kabul edilerek, şiir gibi bir şehir olmasını arzu ediyorum. Şu andan itibaren ABB çalışanlarının her gün başkanlarının kendilerine göndereceği şiirle işe başlamalarını istiyorum” diyerek “Vatan Türküsü” adlı kendi şiirini işaret diliyle aktardı.

Ardından Mansur Yavaş da Esila’ya “Şiir gibi şehir sloganını çok tuttum. Ben de her çalışanın güne bir şiirle başlamaları için talimat vereceğim” dedi.

Mansur Yavaş, koltuğunu Esila’ya bıraktı: ‘Ankara şiir gibi bir şehir olsun istiyorum’

Yorumlar kapalı.