Manisa Valisi Ahmet Deniz: Birkaç evin yıkıldığı bilgisi var

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akhisar ilçesinde saat 22.22’de 5,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kırkağaç ilçesinde saat 22.25’te 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. 22.34’te ise 3.7 şiddetinde bir artçı sarsıntı daha meydana geldi.

Yerin yaklaşık 6,98 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem İzmir, Manisa, Aydın ve Denizli’nin yanı sıra Yalova ve Bursa’da da hissedildi.

Kandilli Rasathanesi Merkes üssü Akhisar Manisa olan 22.22’de meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı.

VALİLİK’TEN AÇIKLAMA

Manisa Valisi Ahmet Deniz: Çeltikçi Mahallesi’nde birkaç evin yıkıldığı bilgisi var, yaralı yok

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI’NDAN İLK AÇIKLAMA

Akhisar Belediye Başkanı Dutlulu: Şehir merkezinde ciddi sıkıntı yok, yıkılmış bina haberi de gelmedi. Musalar köyüne ulaşmaya çalışıyoruz.

AFAD: GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ

AFAD Başkanlık hesabından yapılan açıklamada, “Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibariyle, can kaybı ve yaralanmanın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

“BEKLENEN DEPREMLER”

Prof. Dr. Okan Tüysüz yaptığı ilk açıklamada, “5.5 ya da 6 burada beklenen depremlerdir. Daha küçük depremler meydana gelecektir. Hasarlı olduğu düşünülen yapılara girilmemesi tavsiye edilmektedir. Artçılar bir kaç hafta sürebilir.” ifadelerini kullandı.

MANİSA BEŞİK GİBİ!

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde akşam saatlerinde 4.1 büyüklüğündeki deprem meydana gelmişti. Deprem Manisa merkez ve ilçelerinde hissedilirken, endişelenen bazı vatandaşlar evlerinden çıkmıştı.

Manisa Valisi Ahmet Deniz: Birkaç evin yıkıldığı bilgisi var

Yorumlar kapalı.