Mahsun Kırmızıgül’ün ifşa olan fotoğrafı sonrası eşi Ece Binay’dan ilk hamle geldi

Genç bir kadınla samimi görüntüleri ortaya çıkan Mahsun Kırmızıgül, sessizliğini korurken avukat eşi Ece Binay’dan hamle geldi! Binay, önce eşinin soyadını sosyal medya hesabından sildi, ardından da boşanma davası açtı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mahsun Kırmızıgül, hayatını 6 yıl önce avukat Ece Binay ile birleştirmişti. Bu evlilikten Lavin adında bir kızı olan türkücünün, genç bir kadınla çekilmiş fotoğraf ve videosu sosyal medyayı salladı.

Ayna karşısında poz veren ikilinin fotoğrafta samimi halleri dikkat çekti. Videoda ise genç kadının Mahsun Kırmızıgül’ün saçlarıyla oynadığı görüntüler yer alıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapmayan çiftten gelen son hamle dikkat çekti. Ece Binay, Kırmızıgül soyadını sosyal medya profilinden sildi. Kızının eğitimi için Amerika’da bulunan Binay, boşanma davası açmak için apar topar Türkiye’ye döndü.

Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak’ın haberine göre; hukuki süreci başlattığı ve boşanma dilekçesini verdiği öğrenilen Ece Binay’ın, yakın çevresine, “Evlilikler çok dikkatli yaşanılmalı. Böyle olaylara sebep verilmemeli. Bu haberlerin çıkması bile boşanma sebebi zaten. O yüzden boşanıyorum” dediği öğrenildi.

 

Mahsun Kırmızıgül’ün ifşa olan fotoğrafı sonrası eşi Ece Binay’dan ilk hamle geldi

Yorumlar kapalı.