Mahsun Kırmızıgül’den boşanan Ece Binay suskunluğunu bozdu

Mahsun Kırmızıgül ile 6 yıllık evliliğini bitiren Ece Binay, sessizliğini bozdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 yıldır avukat Ece Binay ile evli olan şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün geçen haftalarda genç bir kadınla görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler hakkında hiçbir açıklama yapmayan Kırmızıgül ve Binay, evliliklerini iki gün önce tek celsede bitirdi.

Konuyla ilgili Mahsun Kırmızıgül, “Tüm çabalara rağmen evliliğimizi kurtaramadık. Fikir ayrılıkları sonucunda ayrılmaya karar verdik.” ifadelerini kullandı.

Bu gelişmelerin ardından Ece Binay, Instagram’da yeni bir açıklama yaparak suskunluğunu bozdu.

Mahsun Kırmızıgül ile 6 yıllık evliliğini bitiren Ece Binay, kızı Lavin ile uzun süredir Amerika’da yaşadığı iddiasına şu ifadelerle yanıt verdi;

“Amerika’da yaşamayı tercih etmedim”

“İddia edilen; evliliğimizin iki yıldır zaten bitmiş olduğu, iki senedir birlikte yaşamadığımız, ayrı yaşadığımız, benim iki yıldır daimi olarak Amerika’da yaşadığım, evliliğimi bırakıp Amerika’da yaşamayı tercih ettiğim söylemleri kesinlikle doğru değildir. Evliliğimizin başından beri ailece Amerika’ya gidip geldiğimiz çevremiz tarafından bilinmektedir.

“Kızımız Amerika’da okusun”

Sadece son bir yıldır uzun süreli olarak Amerika’da oluşum; sahip olduğumuz Green Card’la ilgili olarak orada süre doldurma gerekliliğindendir. Bu süreçte kızımıza ana sınıfı eğitimi de Amerika’da aldırmak ortak kararımızdır.

“En fazla 2 ya da 3 ay yoktum”

Yine bu son bir yıl içerisinde kızımla birlikte Türkiye’den uzak kaldığımız süreler en fazla iki ya da üç ayı geçmemiştir ve bu bir yılı sürekli olarak Türkiye-Amerika arası gidiş gelişlerle ailece bir arada geçirmişizdir.

“Boşanmaya kadar evliliğimiz normaldi”

Boşanmaya kadar da evlilik birliğimiz normal şekilde devam etmiştir. Amerika’da bulunma konusuyla ilgili olarak hiçbir zaman bir fikir ayrılığımız olmamıştır.”

Geçtiğimiz haftalarda Mahsun Kırmızıgül’ün genç bir kızla görüntüleri çıkmıştı. Ece Binay’ın ihanete uğradığı için boşandığı biliniyor.

Mahsun Kırmızıgül’den boşanan Ece Binay suskunluğunu bozdu

Yorumlar kapalı.