Liseli aşıklar gibi… Jennifer Lopez ve Ben Affleck öpüşmeye doyamadı

Tam 17 yıl sonra yeniden alevlenen aşklarını yaşayan Jennifer Lopez ile Ben Affleck, kelimenin tam anlamıyla liseli aşıklar gibi... Çift, kısa süreliğine ayrılacakları zaman bile nerede olduklarına aldırmadan birbirlerini öpücüklere boğuyor. Bunun son örneği de dün yaşandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jennifer Lopez ile Ben Affleck ya da basının onlara taktığı isimle Bennifer 2.0, önceki gün de Brentwood’da birlikte vakit geçirdiler. Daha sonra Jennifer Lopez’in asistanı da onlara katıldı. Görünüşe göre, JLo ile asistanı daha sonra bir başka randevuya gidecekti. Bu yüzden de Lopez ile Affleck’in ayrılması gerekti.

Bennifer çifti, ayrılmadan önce birbirlerini uzun bir öpücük yağmuruna tuttu. Bu arada paparazziler de onları yine yalnız bırakmadı. Lopez’in asistanı, çiftin öpüşürken görüntülenmesini önlemek için kameraların önünde durup onlara siper olmaya çalıştı. Fakat bunda da çok başarılı olamadı.

Lopez ile Affleck birbirlerinden güçlükle ayrıldı. Jennifer Lopez ile asistanı kendilerini almaya geren siyah renkli lüks araca doğru ilerledi. Lopez, bir yandan fotoğraf ve görüntü çekerken diğer yandan da kendisine selam verip soru soran gazetecilerle hiç konuşmadan aracına bindi.

Bu arada Lopez’in asistanının elinde The Mother (Anne) yazılı bir taslak dosyası taşıdığı görüldü. Güzel yıldız sevgilisinden ayrıldıktan sonra lüks bir restoranda yemeğe gitti. Bütün bunlar da Lopez’in yeni bir senaryo üzerinde çalıştığı iddialarını güçlendirdi.

Liseli aşıklar gibi… Jennifer Lopez ve Ben Affleck öpüşmeye doyamadı

Yorumlar kapalı.