Leyla ile Mecnun’da kriz mi çıktı? Erdal Bakkal’dan kafaları karıştıran açıklama

Televizyon tarihine damga vuran efsane dizi Leyla ile Mecnun'un bu yaz Exxen için yeniden çekilecek olması büyük heyecan yaratmıştı. Erdal Bakkal karakterine hayat veren Cengiz Bozkurt'un geçtiğimiz günlerde ikna edildiği belirtilmişti ancak ünlü oyuncu son paylaşımı ile kafa karıştırdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Onur Ünlü’nün 2011 ile 2013 yılları arasında TRT için çektiği efsane dizi “Leyla İle Mecnun” bu kez Acun Ilıcalı’nın patronu olduğu Exxen için dijital projeye dönüşüyor. Dizinin hayranları 10. yaşını kutladıkları fenomen dizinin yeniden çekilecek olmasına çok sevindi. Onur Ünlü NTC Medya için çektiği “Çoktan Seçmeli” dizisini bitirdikten hemen sonra “Leyla İle Mecnun”a başlayacak.

Haziran ayında çekimlerine başlanması düşünülen dizinin bir kişi hariç tüm eski kadrosu “Biz varız…” dedi. Ancak “Leyla ile Mecnun”da Erdal Bakkal rolüne hayat veren başarılı oyuncu Cengiz Bozkurt’un henüz ikna edilemediği ortaya çıkmıştı.

Onur Ünlü eski ekibi toplamak için kolları sıvamış ancak fenomen dizide Erdal Bakkal’a hayat veren Cengiz Bozkurt’la ilgili kriz yaşadığı gündeme gelmişti. Son gelen haberlere göre Onur Ünlü, usta oyuncu Cengiz Bozkurt’u da ikna etmişti.

Unutulmaz dizi “Leyla ile Mecnun”da Erdal Bakkal krizinin nasıl sonuçlanacağı merak konusuyken, ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt’un son paylaşımı kafaları karıştırdı.

“Bu saatten sonra benden baggal olur mu bi baksınlar”

Ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt’un sosyal medya hesabı Instagram’dan yaptığı son paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Usta oyuncu, “Günaydın, döndük foto çekimi için ama zaman içinde özel harekatçıya evrilmiş gibiyim. Bu saatten sonra benden baggal olur mu bi baksınlar bakalım!..” ifadelerini kullandı.

Cengiz Bozkurt’tan tv100’e özel açıklama

Bir fotoğraf çekiminde olduğunu ifade eden Cengiz Bozkurt, sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek, dizinin kadrosunda olma konusunda herhangi bir krizin söz konusu olmadığını kaydetti. Cengiz Bozkurt, dizinin yeni versiyonunda da rol alacak.

Leyla ile Mecnun’da kriz mi çıktı? Erdal Bakkal’dan kafaları karıştıran açıklama

Yorumlar kapalı.