Lenfoma kanserine yakalanan Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy’dan açıklama: “Hayatı akışına bırakıyorum”

Geçtiğimiz aylarda lenfoma kanserine yakalandığını öğrenen Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'i Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabından gelen soruları yanıtladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boğaç Aksoy, “Hastalık sonrası hayata bakış açın değişti mi, adapte oldun mu?” sorusuna “Eskiden daha takıntılı, her şeyi problem eden bir insandım. Artık çözemeyeceğim sorunlar üzerine çok durmuyorum, hayatı akışına bırakıyorum. Adapte oldum diyebilirim.” ifadelerini kullandı.

“Oyunculuk serüvenin devam edecek mi?, Tedavi ne kadar sürecek?, Kendini nasıl hissediyorsun?, Ümitsizliğe kapıldın mı?'” sorularını da yanıtlayan Boğaç Aksoy şunları söyledi:

“Şaka mısın tabii ki devam edeceğim çok özledim. Bu hastalığı bir atlatayım, ondan sonra güzel bir teklif gelirse setlerdeyiz inşallah. Şu anda ikinci kemoterapi bitti. 6 kilo alacağım toplamda, ağustosun sonlarına doğru bitmiş olacak. Allah’ın izniyle, inşallah da setlere geri döneceğim. Dostlarım, sizlerin sevgisi sayesinde duaları sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum bu dönemde böyle sizlerle etkileşim halinde olmak da beni ekstradan mutlu ediyor. Dostum hiç ümitsizliğe kapılmadım, hastalığı araştırmadım bile… Daha önümde başaracak çok hedeflerim, hayallerim var… O yüzden umurumda bile değil! Sadece kendime dikkat ediyorum.”

Lenfoma kanserine yakalanan Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy'dan açıklama: "Hayatı akışına bırakıyorum"

Aksoy, 2.kemoterapi sonrasında bir video paylaşmış, “Sevgili dostlarım, mesajlarınız, aramalarınız dualarınızla bu zamanımda her an yanımda oldunuz ,desteğinizi en yakından hissettirdiniz çok teşekkür ederim… Ne mutlu ki sizinle bir aile olabilmişiz..” notunu düşmüştü.

Lenfoma kanserine yakalanan Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy’dan açıklama: “Hayatı akışına bırakıyorum”

Yorumlar kapalı.