Kutu açıldı! Samsung Galaxy Buds2 tanıtıldı

Samsung’un bugün düzenlediği Unpacked etkinliğinde katlanabilir telefonlarının ve satlerin yanında Galaxy Buds2’yi tanıttı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung bugün düzenlenen Unpacked etkinliğinde yeni nesil ürünlerini tanıttı. İki adet katlanabilir telefon ve Galaxy Watch 4’ün tanıtıldığı lansmanda dikkatleri üzerine çeken bir diğer ürün ise Galaxy Buds2 oldu.

Samsung Galaxy Buds2 özellikleri:

Silikonlu bir tasarım ile gelen Galaxy Buds2 içinde, 2 yönlü bas desteğine ve tizi ayrı kanallardan veren iki farklı sürücüye sahip olan hoparlörler ile gelmekte. Yakınlık sensörüne de sahip olan kulaklık, takma ve çıkarma gibi hareketleri algılayabiliyor. Ayrıca Bluetooth 5.2 teknolojisi sayesinde kesintisiz ve kaliteli kablosuz iletişim özelliğini de destekliyor.

Her bir kulaklıkta 61 mAh, şarj kutusunda ise 472 mAh batarya bulunuyor. Cihaz, 5 dakikalık şarj ile 55 dakika kullanım vaad ediyor. Cihazın bataryası ise 29 saate kullanım imkanı sunuyor ve kablosuz şarjı destekliyor. Galaxy Buds2, kulaklıklarda yer alan 3 mikrofonu görüşmelerin daha kaliteli geçmesine yardım ediyor.

Kulaklıkta bulunan VPU sensör, dışardaki ve içerideki sesleri ayırt ederek karşıya tarafa daha sesin daha temiz gitmesine olanak tanıyor. Cihaz aktif gürültü engelleyici özellik ise selefon konuşmalarında daha temiz bir ses vaad ediyor. Avrupa fiyatı ise 150 Euro olarak belirlenen cihazın Türkiye fiyatı şimdiden merak ediliyor.

Kutu açıldı! Samsung Galaxy Buds2 tanıtıldı

Yorumlar kapalı.