Kurban Bayramı mesajları 2021… En güzel, uzun ve kısa, anlamlı bayram mesajları

Kurban bayramı geldi! Milyonlar bu sene uzun bir aranın ardından sevdikleri ile bir araya gelecek. Uzmanlar bayramlaşma konusunda hala dikkat edilmesi gerektiğini söylüyor. Sevdikleri ile buluşamayanlar ise yine en güzel, anlamlı kurban bayramı mesajlarını araştırıyor. İşte bayrama özel anlamlı, kısa ve uzun bayram mesajları...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurban Bayramı mesajları ile sevdiklerinize dileklerinizi ve dualarınızı iletebilirsiniz. Bayram mesajlarını sosyal medya hesaplarınızda ya da WhastApp aracılığıyla gönderebilirsiniz. İşte Kurban Bayramına özel en güzel ve yeni bayram mesajları…

KISA, UZUN, ANLAMLI VE ÖZEL KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı Kutlarız..

Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar…

Kurban Bayramının sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıkacağı, nefsani duygularımızı bir nebze olsun terbiye etmeye güzel bir vesile olmasını dilerim.

Bayramın sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Kurban Bayramı mesajları 2021... En güzel, uzun ve kısa, anlamlı bayram mesajları

Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Kurban Bayramınız kutlu, dualarınız kabul olsun.

Bizleri bayrama ulaştıran, bizlere bayram sevincini yaşatan Allah’a şükürler olsun. Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı kutlu olsun.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Nice Ramazan Bayramlarına…

Gönüller bir olsun bu mübarek ayda düşüncelerimiz hem fikir olsun Allah’ın yolunda, hayırlara vesile olsun bu mutlu gün tüm Müslümanlara Kurban Bayramı’nız mübarek olsun canım dostlarıma.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.

Bizi diğer milletlerden ayıran ve milletçe ortak duygu ve düşünce dünyamıza derinlik katan bayramlardan biri daha geldi. Mübarek kurban bayramımızın sağlık, esenlik ve güzellikler getirmesini dilerim.

Kurban Bayramı mesajları 2021... En güzel, uzun ve kısa, anlamlı bayram mesajları

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI 2021

Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Sağlık ve sıhhat ile daha nicelerine ulaşmak dileği ile! Mübarek Kurban Bayramı bize, ailemize, tüm insanlığa sağlık, bereket ve huzur getirsin inşallah!

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı kutlarız…

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle.

Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun.. Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katli, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun…

Kurban Bayramı mesajları 2021… En güzel, uzun ve kısa, anlamlı bayram mesajları

Yorumlar kapalı.