Külotlu sahne tartışmasında son gelişme! Gülşen’in kıyafeti ve şovu sosyal medyayı karıştırdı

Şarkıcı Gülşen, dün Cahide adlı mekânda sahne aldı. Türkücü İzzet Yıldızhan'ın kadın şarkıcıları hedef alan "Külotla da sahneye çıkmasınlar" sözlerine cevap verircesine özgün ve cesur bir kıyafet tercih eden Gülşen'in şovu ise tartışmalara neden oldu. Sosyal medyada Gülşen'e ağır eleştirilerin yanı sıra destek geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkücü İzzet Yıldızhan geçtiğimiz günlerde pop şarkıcıları Gülşen, Hadise, Hande Yener gibi isimleri kast ederek “Külotla da sahneye çıkmasınlar” demişti.

“Sahne kostümü nasıl olmalı?”, “Sınırları nedir?” gibi soruları beraberinde getiren bu tartışma türkücü İzzet Yıldızhan’ın geçmiş yıllarda Ankara’da bir otelde yaşanan grup seks skandalını da tekrar anımsattı.

Külotlu sahne tartışmasında son gelişme! Gülşen'in kıyafeti ve şovu sosyal medyayı karıştırdı

Birçok sosyal medya kullanıcısı, Yıldızhan’a “Kadın meslektaşlarının kıyafetleri hakkında yorum yapacağına kendi ahlaki sorunlarına çözüm bul” minvalinde paylaşımlar yaptı.

GÜLŞEN’DEN CAHİDE’DE SEKSİ ŞOV

Cesur ve özgün sahne kıyafetleriyle bilinen Gülşen’in, dün akşam sahneye çıktığı Cahide adlı mekânda yaptığı şovu İzzet Yıldızhan’a yanıt olarak değerlendirildi. Kalabalık bir seyirci topluluğuna seslenen Gülşen, transparan kıyafetinin yanı sıra dansıyla da dikkat çekti.

Külotlu sahne tartışmasında son gelişme! Gülşen'in kıyafeti ve şovu sosyal medyayı karıştırdı

Gülşen’in şovu sosyal medya gündemine düştü. Çok sayıda kullanıcı sanatçıya destek verirken bazıları ise sert ifadelerle eleştirdi.

Yorumlardan en çarpıcı ise şöyle oldu: “Muhalefet liderinin peygamber soyundan geldiğini söyleyip oy toplamaya çalıştığı ülkede sekülerizm bayrağını Tarkan ve Gülşen dalgalandırıyor.”

 

İŞTE O YORUMLARDAN BAZILARI 

Külotlu sahne tartışmasında son gelişme! Gülşen'in kıyafeti ve şovu sosyal medyayı karıştırdı Külotlu sahne tartışmasında son gelişme! Gülşen'in kıyafeti ve şovu sosyal medyayı karıştırdı Külotlu sahne tartışmasında son gelişme! Gülşen'in kıyafeti ve şovu sosyal medyayı karıştırdı Külotlu sahne tartışmasında son gelişme! Gülşen'in kıyafeti ve şovu sosyal medyayı karıştırdı

 

Külotlu sahne tartışmasında son gelişme! Gülşen’in kıyafeti ve şovu sosyal medyayı karıştırdı

Yorumlar kapalı.