Koronavirüse yakalanan Burak Sergen’in sağlık durumu ile ilgili kötü haber

Koronavirüse yakalanan ve solunum güçlüğü çekmesi nedeniyle yoğun bakımda tedaviye alınan usta oyuncu Burak Sergen’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde başrol oynayan Burak Sergen, 11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı.

Yakalandığı koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenen Sergen, yoğun bakımda tedaviye alındı.

Daha sonra 11 yaşındaki oğlu Cansın Sergen’e de koronavirüs teşhisi koyulan Burak Sergen’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Koronavirüse yakalanan Burak Sergen’in sağlık durumu ile ilgili kötü haber

BURAK SERGEN KİMDİR?

9 Şubat 1961 tarihinde Ankara’da doğan Burak Sergen, sanatçı Semih Sergen’in oğlu ve Toprak Sergen’in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu’nda yaptı. Staj sonrası Ankara Devlet Tiyatrosu’na tayin oldu. Halen Devlet Tiyatroları’ndaki görevine devam etmektedir.

Konya Selçuk Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Ankara Devlet Konservatuvarı’nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen; ‘Kara Sevda’, ‘Çukur’ ve ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ gibi yapımlarda boy gösterdikten sonra Kanal D’nin fenoman dizisi ‘Sadakatsiz’ ile izleyici karşısına çıkıyor.

Koronavirüse yakalanan Burak Sergen’in sağlık durumu ile ilgili kötü haber

Yorumlar kapalı.