Komşusunun köpeğini hedef alırken kendi oğlunu vurdu!

Komşusunun köpeğini hedef alırken kendi oğlunu vuran annenin görüntüleri kameralara yansıdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teksaslı bir annenin komşusunun köpeğine nişan almasına rağmen oğlunu karnından vurduğu görüntüler ortaya çıktı.

Ön kapıya yerleştirilmiş bir Ring.com kamerasıyla kaydedilen görüntülerde Bruno adlı boxer cinsi yavru köpeğin Houston’daki bir banliyö sokağında sahibinin ön bahçesinden uzaklaştığı görülüyor.

Independent Türkçe’nin haberine göre, Bir adamın “Bruno! Bruno! Buraya gel” diyerek kendisinden uzaklaşan köpeğini çağırdığı görülüyor. Yolun karşısındaki eve doğru koşarken adam da köpeğin peşinden gidiyor ve köpeğini adıyla çağırmaya devam ediyor.

Birkaç saniye sonra bir dizi silah sesi duyuluyor ve sonrasında bir çocuk tiz bir çığlık atıyor.

Houston Polis Teşkilatı’nın açıklamasına göre çığlık atan çocuğun, 29 Mayıs’ta saat 14.15’te yaşanan olayın ardından tutuklanan ve hakkında başkasına ölümcül tehlike yaratacak şekilde silah ateşleme suçundan soruşturma başlatılan 24 yaşındaki Angelia Mia Vargas’nın oğlu olduğu anlaşıldı.

Hastanede iyileşme sürecinde olan çocuğun aldığı yaraların hayati tehlike yaratmadığının düşünüldüğü bildirildi.

İsminin açıklanmasını istemeyen köpek sahibi, Vargas tutuklandığı sırada ABC13 News’a konuşarak neye şahitlik ettiğini anlattı.

Köpek sahibi, haber kanalına “Evimden çıktım çünkü Bruno havlayıp duruyordu. Kardeşimin geldiğini sanmıştım. Dolayısıyla kapıyı biraz açtım, o da koşarak çıktı” dedi.

Ayrıca buna şahitlik etmenin kendisinde yarattığı travmadan da bahsetti ve bunun rüyalarına girdiğini söyledi. Buna ek olarak, Vargas’nın köpeğini vurmak yerine hayvanın davranışlarıyla ilgili kendisiyle gelip konuşmuş olmasını dilediğini belirtti.

Köpek sahibi, “Başka türlü halledebilirdi. Yani, o oradaydı, kocası oradaydı, ben oradaydım, hiçbir şey olmazdı. Böyle kötü bir şey olmazdı” dedi ve Bruno’nun ateşlenen silah nedeniyle patilerinden hafif yaralandığını söyledi.

Eyalet Valisi Greg Abbott’un eyalet sakinlerinin tabanca satın almasını kolaylaştıracak, “Anayasal Silah Taşıma” diye de anılan HB 1927 yasa tasarısını imzalaması bekleniyor. Yasa, silah sahibi olmak için ruhsat ihtiyacını feshedecek, dolayısıyla eğitim, sicil kontrolü ve kişisel bilgi alışverişi de ortadan kalkacak. Yasanın destekçileri bunun İkinci Ek Madde’nin gerçek özünü geri getireceğini söylüyor.

Komşusunun köpeğini hedef alırken kendi oğlunu vurdu!

Yorumlar kapalı.