Kırmızı Kamyon dizisi hangi gün başlayacak? Kırmızı Kamyon konusu ne, oyuncuları kimler?

Kırmızı Kamyon dizisi için heyecanlı bekleyiş başladı. Kırmızı Kamyon ne zaman başlayacak, hangi gün? Kırmızı Kamyon konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Bugüne kadar yayınlanan tanıtımlarıyla büyük ses getiren Kırmızı Kamyon, farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Çarşamba akşamlarına damga vurmaya hazırlanıyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show Tv’nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon hakkında araştırmalar hız kazandı. Kırmızı Kamyon ne zaman başlayacak, hangi gün? Kırmızı Kamyon konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. 10. Ev imzalı ‘Kırmızı Kamyon’ çok yakında ekran yolculuğuna başlayacak. Aksiyon ve dramın iç içe geçtiği dikkat çekici hikayesiyle şimdiden merakla beklenen Kırmızı Kamyon’a dair tüm merak edilenler…

KIRMIZI KAMYON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kırmızı Kamyon 31 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicisinin karşısına çıkacak.

Kırmızı Kamyon dizisi hangi gün başlayacak? Kırmızı Kamyon konusu ne, oyuncuları kimler?

KIRMIZI KAMYON KONUSU NE?

Kahraman itfaiyecilerin, kötülerle verdiği savaşı anlatarak bir ilke imza atacak ‘Kırmızı Kamyon’ dizisi aksiyon dolu hikayesinin yanı sıra kızına kavuşmak için hayata tutunan bir babanın duygu yüklü mücadelesi ile izleyicileri her hafta ekran başına kilitleyecek.

KIRMIZI KAMYON OYUNCULARI KİMLER?

Oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır’ın buluştuğu dizinin çekimleri sürerken setten ilk kareler yayınlandı.

Kırmızı Kamyon dizisi hangi gün başlayacak? Kırmızı Kamyon konusu ne, oyuncuları kimler?

Yorumlar kapalı.