Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a tepki: BAE Veliaht Prensi geldi, hazır ola geçtin, ne oldu senin rabiana, ihvanına?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben, "BAE Veliaht Prensi geldi, hazır ola geçtin Erdoğan. Ne oldu senin rabiana, ihvanına? Hep söylüyorum; Saray'ın her şeyi yalan dolan, her şeyi boş algılardır. Ucunda para varsa anında satarlar davalarını" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben, “BAE Veliaht Prensi geldi, hazır ola geçtin Erdoğan. Ne oldu senin rabiana, ihvanına? Hep söylüyorum; Saray’ın her şeyi yalan dolan, her şeyi boş algılardır. Ucunda para varsa anında satarlar davalarını” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed Nahyan’ı Ankara’da ağırlamasını, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda değerlendirdi. Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

“BAE Veliaht Prensi geldi, hazır ola geçtin Erdoğan. Ne oldu senin rabiana, ihvanına? Hep söylüyorum; Saray’ın her şeyi yalan dolan, her şeyi boş algılardır. Ucunda para varsa anında satarlar davalarını. Hakiki Müslümanların Saray’ın yanında yeri yoktur.”

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a tepki: BAE Veliaht Prensi geldi, hazır ola geçtin, ne oldu senin rabiana, ihvanına?

Yorumlar kapalı.