Kılıçdaroğlu’ndan Anıtkabir tepkisi: Her gün yeni bir tuhaflık. Gerçi deve de ‘Nerem doğru ki’ diyor…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı basın yayın kuruluşlarının Anıtkabir’deki Cumhuriyet Bayramı törenlerine akreditasyon uygulaması ile alınmamasına ilişkin; “Anıtkabir tarihinde bir ilk. Orada bu milletin yiğidi, aslanı yatıyor! Her gün yeni bir tuhaflık. Gerçi deve de ‘Nerem doğru ki’ diyor atasözümüzde” açıklamasını yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıl dönümünde Anıtkabir’de yapılan resmî tören için bazı basın ve yayın kuruluşlarının, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na yaptığı akreditasyon başvurusuna yanıt verilmedi. ANKA Haber Ajansı, Fox TV ve Cumhuriyet Gazetesi resmî törenleri takip edemedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akreditasyon uygulamasını, sosyal medya paylaşımı ile eleştirdi. Kılıçdaroğlu, şu mesajı verdi:

“Şahıs ve iletişim şürekası, Anıtkabir’de akreditasyon uygulamış, bazı gazeteciler Anıtkabir’e alınmamış. Anıtkabir tarihinde bir ilk. Orada bu milletin yiğidi, aslanı yatıyor! Her gün yeni bir tuhaflık. Gerçi deve de ‘Nerem doğru ki’ diyor atasözümüzde.”

Kılıçdaroğlu’ndan Anıtkabir tepkisi: Her gün yeni bir tuhaflık. Gerçi deve de ‘Nerem doğru ki’ diyor…

Yorumlar kapalı.