Kılıçdaroğlu ve Akşener Mersin’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında Mersin 100. Yıl Sergisi'ni yer aldığı etkinlik alanını ziyaret etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin 100’üncü yıl etkinlik alanını ziyaret etti. Akşener ve Kılıçdaroğlu, Mersin’in tanıtımı için hazırlanan özel filmi izledi.

Alana ilk olarak Kılıçdaroğlu geldi. Kılıçdaroğlu’na Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen eşlik etti.

“EVDE PATRONLUĞU ELE GEÇİRMİŞ, ÖNEMLİ GELİŞME”

Kılıçdaroğlu buraya tekerlekli sandalyesi ile gelen engelli bir kadın yurttaş ile sohbet etti. Engelli yurttaş çocukları eve bıraktığını ve babasının baktığını söyledi. Kılıçdaroğlu yurttaşa “Evde patronluğu ele geçirmişsin öyle anlaşılıyor. Evde çocuğa eşi bakıyormuş çok önemli gelişme” dedi.

“15 OCAK’A KADAR İYİLEŞTİRME OLMAZSA 50 BİN KİŞİ İŞSİZ KALACAK”

Kılıçdaroğlu’na bir özel eğitim merkezi sahibi sorunlarından bahsederek, “Asgari ücretin altıda biri ücret alıyoruz. 50 çalışanımız, 4 bin 500 özel eğitim merkezimiz kapanmak üzere. 15 Ocak’a kadar iyileştirme olmazsa 50 bin kişi işsiz kalacak” diye konuştu.

Akşener alana geldikten sonra Kılıçdaroğlu ve belediye başkanları ile selamlaştı. Kılıçdaroğlu ve Akşener, alanı gezerek görevlilerden bilgi aldı. Akşener ve Kılıçdaroğlu, Mersin’in özelliklerinin yer aldığı tanıtım filmini 5D gözlüklerle izledi.  Burada bir müzik dinletisi de sunuldu.

 

Kılıçdaroğlu ve Akşener Mersin’de

Yorumlar kapalı.