Kılıçdaroğlu: O kızın ayakkabı numarası bugün devleti yönetenlerin IQ’sundan daha yüksek

İktidar olduklarında dört ayaklı bir strateji izleyeceklerini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Birincisi, Türkiye'de herkesin can ve mal güvenliğini sağlayacağız" dedi. Bir Twitter kullanıcısının Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi için, "Şu insan artığına bak ya ayağında ayakkabı yok kalkmış rektör istifa diyor" paylaşımına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "O kızın ayakkabı numarası bugün devleti yönetenlerin IQ'sundan daha yüksek" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir Twitter kullanıcısının Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi için, “Şu insan artığına bak ya ayağında ayakkabı yok kalkmış rektör istifa diyor” paylaşımına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Biri şunun söylemiş, kızın ayakkabısına kafayı takmış, vay bu ayakkabı falan filan diye. O kızın ayakkabı numarası bugün devleti yönetenlerin IQ’sundan daha yüksek” dedi.

Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik, “Bu memleketin hayrına ne yaptınız da biz karşı çıktık?” sorusunu yineleyerek, “İstediğin kanunu, kararnameyi çıkaracaksın. Her dediğini yapacaksın. İstediğin valiyi, kaymakamı, emniyet müdürünü tayin edeceksin. Döneceksin sadece CHP’yi eleştireceksin, niye?” dedi.

AKP’Lİ MAHİR ÜNAL’A TEPKİ

Kılıçdaroğlu, AKP’li Mahir Ünal’ın ‘Bizi mahvettiniz’ diyen çiftçinin 24 taksitle alınmış 3500 TL’lik telefonu olduğunu anlatmasına değinerek, “Mahir Ünal, AK Parti’nin önemli insanlarından birisi. ‘Bir delikanlı geldi, bizi mahvettiniz, bizi öldürdünüz’ diyor. iPhone 6 almış. Çiftçi ‘Ayda 450 lira ödüyorum’ demiş. Ünal da ‘Daha ne olsun’ demiş. 450 lirayı çiftçi için büyük para görüyor. Şikayet etmemesi gereken bir araç olarak görüyor. Geldiğimiz noktaya bakar mısınız? Buradan bütün çiftçilere çağrı yapıyorum; sizin de gerçekleri görmeniz lazım” diye konuştu.

Mahir Ünal, ‘Bizi mahvettiniz’ diyen çiftçinin 24 taksitle alınmış 3500 TL’lik telefonu olduğunu anlattı.

BOĞAZİÇİLİ ÖĞRENCİYE ATILAN TWEET’E TEPKİ

Kılıçdaroğlu, bir Twitter kullanıcısının Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi için, “Şu insan artığına bak ya ayağında ayakkabı yok kalkmış rektör istifa diyor” paylaşımına tepki gösterdi.

“Öğrencileri copla aldılar hâkim karşısına çıkardılar. Hâkimler serbest bıraktılar. İki fotoğrafı hiç unutmuyorum dışarı çıkan gençler birbirlerini kucaklıyorlar” diyen Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: “Öbürü de önde başörtülü öğrencimiz var, gülerek zafer işareti yapıyorlar. Biri şunun söylemiş, kızın ayakkabısına kafayı takmış, vay bu ayakkabı falan filan diye. Biri tweet atmış. ‘O kızın ayakkabısı bile senin IQ’ndan fazla’ diye. Eksik söylemiş aslında, eksik söylemiş. O kızın ayakkabı numarası bugün devleti yönetenlerin IQ’sundan daha yüksek.”

Kılıçdaroğlu: O kızın ayakkabı numarası bugün devleti yönetenlerin IQ’sundan daha yüksek

Yorumlar kapalı.