Kılıçdaroğlu: “Gece uzun… Yarın sadece ama sadece bu konuyla ilgileneceğim”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KPSS’den 92,79 puan almasına rağmen sözlü sınavda 58 aldığı için tercih yapmaya hak kazanamayan bir öğretmen adayının sınav sonucunu paylaşarak sert açıklamalarda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KPSS’den 92,79 puan almasına rağmen sözlü sınavda 58 aldığı için tercih yapmaya hak kazanamayan bir öğretmen adayının sınav sonucunu paylaşarak, “Kul hakkı nedir? Kul hakkı budur! Hakkı yenmiş gençlerle görüşmeye devam ediyorum. Gece uzun… Yarın sadece ama sadece bu konuyla ilgileneceğim. Atacağım adımlarla ilgili de kamuoyunu bilgilendireceğim” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabında, KPSS’den 92,79 puan almasına rağmen sözlü sınavda 58 alan ve tercih yapmaya hak kazanamayan bir öğretmen adayının “Gece gündüz çalışarak aldığım puanın, onca emeğimin karşılığı” notuyla yayınladığı sınav sonucunu alıntıladı. Kılıçdaroğlu, paylaşımına şu notu düştü:

“Kul hakkı nedir? Kul hakkı budur! Hakkı yenmiş gençlerle görüşmeye devam ediyorum. Gece uzun… Yarın sadece ama sadece bu konuyla ilgileneceğim. Atacağım adımlarla ilgili de kamuoyunu bilgilendireceğim.”

Kılıçdaroğlu: “Gece uzun… Yarın sadece ama sadece bu konuyla ilgileneceğim”

Yorumlar kapalı.