Kibariye’den tepki çeken ‘aldatma’ yorumu: Bütün erkekler eşlerini aldatıyor, yuvamı yıkmam

Ünlü şarkıcı Kibariye’nin kendisinden 19 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık, kaçamak yaparken görüntülendi. Küçükbalçık'ın tatil yaptığı otelde bir kadınla el ele yürürken görüntüleri ortaya çıktı. Kibariye'den ise şaşırtan aldatma açıklaması geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kibariye ile Ali Küçükbalçık çifti, şimdiye kadar aldatma ve affetme iddialarıyla birçok kez gündeme gelmişti. Kibariye, daha önce de eşini korumuş ve “Bir günlük kaçamak için boşanmam. Şimdilik kofti bir durum yok. Önemli olan sağlığımız” demişti.

Daha önce kendisini aldatan eşini affeden Kibariye’nin kocası Ali Küçükbalçık, yine kaçamak yaparken görüntülendi. Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’ın geçtiğimiz günlerde tatil yaptığı otelde bir kadınla el ele yürürken görüntüleri ortaya çıktı.

“Gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır”

Görüntülerin ardından Kibariye’den aldatma açıklaması geldi.

Ünlü şarkıcı, UçanKuş TV’de yayınlanan görüntülerin ardından programa telefonla bağlanarak, “Gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır. Bütün erkekler eşlerini aldatıyor. Bana orijinal delil lazım. Bu yuvayı 24 sene ayakta tuttum. Bilmem neler için yuvamı yıkmam” açıklamasını yaptı.

Kibariye’den tepki çeken ‘aldatma’ yorumu: Bütün erkekler eşlerini aldatıyor, yuvamı yıkmam

Yorumlar kapalı.