Khloe Kardashian’dan bekaret itirafı!

Ünlü televizyon yıldızı Khloe Kardashian, bir TV kanalında yaptığı bekaret itirafıyla gündeme geldi. İlk cinsel deneyimini henüz 14 yaşındayken kendisinden oldukça büyük bir adamla yaşadığını belirten Kardashian, “Şimdi bu kadar erken yaşta cinsel deneyim yaşamının bir hata olduğunu düşünüyorum” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin önde gelen TV yıldızlarından olan Khloe Kardashian, özel yaşamıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Kardashian, ilk cinsel deneyimini henüz 14 yaşındayken kendisinden oldukça büyük bir adamla yaşadığı belirtti.

“Yaşım konusunda yalan söylemiştim”

Henüz 14 yaşındayken son derece etkileyici bir adamla tanıştığını anlatan Kardashian “O bana daha genç olduğunu söylemişti. Ben de ona yaşım konusunda yalan söylemiştim. 14 yaşındaydım ama 16 olduğumu söyledim” diyerek o günleri anlattı.

“Üvey babamın arabasını gizlice alıp buluşmaya giderdim”

Kardashian “Bazen annemin bazen de üvey babamın arabalarını onlardan gizli alıp sevgilimle buluşmaya giderdim. Bu adam hayatıma girene kadar okulda durumum gayet iyiydi. Ama sonra notlarım da düşmeye başladı” diye itiraflarını sürdürdü.

“İlk cinsel deneyimimi 14 yaşında yaşadım”

“İlk cinsel deneyimimi yaşadığımda henüz 14 yaşındaydım. Ama kendimi yeterince olgun sanıyordum” diyen Kardashian “Şimdi bu kadar erken yaşta cinsel deneyim yaşamının bir hata olduğunu düşünüyorum. Bekaretinizi kaybetmek hayatınızın geri kalanını da etkileyecek bir karar” ifadelerini kullandı.

Khloe Kardashian’dan bekaret itirafı!

Yorumlar kapalı.