Kerem Bürsin’den ilginç itiraf: Her yerde soyunuyorum!

İbrahim Selim'in YouTube'da yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu Kerem Bürsin oldu. Bürsin, hem samimi itirafları hem de neşeli tavrıyla çok konuşuldu. Babasının işleri nedeniyle uzun süre yurt dışında yaşayan Bürsin, ABD'de günlüğü 75 dolara şoförlük yaptığını söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 yaşındaki oyuncu eğitimi hakkında, “Boston’da pazarlama iletişim bölümünü bitirdim. Bir güvence, sigorta gibi düşünün o bölümü bitirmemi. Babam oyuncu olmamı hiç istemedi, annem gizliden destekledi” ifadelerini kullandı. Müziğin kendisinde çok farklı bir yeri olduğunu belirten Bürsin, “Lisedeyken müzik grubum vardı. Hayatım müzikti! Hafta sonları konser veriyorduk.” diye konuştu.

Sarhoş olduğunda soyunduğunu itiraf eden Bürsin, “Her yerde soyunuyorum. İlk pantolon ile başlıyorum. Tişört üzerimde, çoraplar, pantolon yok falan. O yüzden çok içmiyorum. En son 2,5-3 yıl önce sarhoş olmuştum” ifadelerini kullandı.

HANDE’Yİ SEÇTİ

Kerem Bürsin, “Kiminle yemeğe gitmek istersin?” bölümünde “Helen Mirren mı, Hande Erçel mi?” sorusuna ise “Hande” yanıtını verdi. Ayrıca dört yıldır film yazdığını açıklayan Bürsin, “Kafamda bir tarih yok. 4 yıldır yazıyorum. Ne zaman biterse artık” ifadelerini kullandı.

Kerem Bürsin’den ilginç itiraf: Her yerde soyunuyorum!

Yorumlar kapalı.