Kendisini darp eden eşini öldürmüştü: Nuran Özdemir hakkında flaş talep

İstanbul Eyüpsultan'da kendisini darp eden boşanma aşamasındaki eşini bıçaklayarak öldüren Nuran Özdemir’in, “haksız tahrik altında kasten öldürme” suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi istendi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Eyüpsultan’da kendisini darp eden boşanma aşamasındaki eşini bıçaklayarak öldüren Nuran Özdemir’in, “haksız tahrik altında kasten öldürme” suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi istendi.

Eyüpsultan’da 22 Eylül 2021 tarihinde kendisini darp eden, boşanma aşamasında olduğu eşini bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Nuran Özdemir hakkında soruşturma tamamlandı. İddianamede, Özdemir hakkında “haksız tahrik altında kasten öldürme” suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istendi.

“BAŞIMI YERE DOĞRU EĞİP VURMAYA BAŞLADI”

Nuran Özdemir emniyetteki ifadesinde, “Olay günü başımı yere doğru eğip vurmaya başladı. O sırada kafamdan kanlar aktığını görünce buzdolabının üzerinde bulunan bıçağı alarak rastgele savurdum. Çocuklarım araya girerek ayırdı, sonra eşimin yaralandığını gördüm. Elinden kurtulmak amaçlı bıçağı boşluğa savurdum. Amacım öldürmek değildi” demişti.

İDDİANAMEDEN: HAKSIZ TAHRİK ALTINDAYDI

Cumhuriyet savcısının hazırladığı iddianameye göre, yaklaşık bir yıldır ayrı olan maktul Ahmet Özdemir, Nuran Özdemir’in ortak çocuklarıyla yaşadığı eve gelerek, kapıyı yumruklamaya ve hakaret etmeye başladı. Ahmet Özdemir, komşularının rahatsız olmaması için kapıyı açan Nuran Özdemir’e bağırarak hakaretlerini sürdürürken, bir yandan da yumrukladı. Nuran Özdemir ise şiddet gördüğü sırada mini buzdolabının üzerindeki bıçağı alarak Ahmet Özdemir’e bıçağı doğrulttu. Ancak dayaktan kurtulamayan Nuran Özdemir, haksız tahrik altında kalarak elindeki bıçakla maktulü yaraladı. Daha sonra hastaneye götürülen Özdemir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

“ANNEMİN BOĞAZINI SIKTI, ‘SENİ ÖLDÜRECEĞİM’ DEDİ”

Özdemir çiftinin çocukları T.Ö’nün iddianamede yer alan ifadesinde, anne ve babasının bir yıldır ayrı yaşadığını, babasının annesine sürekli şiddet uyguladığını anlattı. T.Ö. babasının eve geldiğini ve “açın kapıyı” diye bağırarak, küfrettiği annesine saldırdığını söyledi. Kendisinin araya girmeye çalıştığını söyleyen T.Ö. o sırada annesinin eline bıçak aldığını ve babasına “Uzak dur, git buradan” dediğini belirti. T.Ö, babasının ise Nuran Özdemir’in boğazını sıkarak “Öldüreceğim seni” dediğini söyledi. Aralarında çıkan arbedede babasının bıçaklandığını belirten T.Ö, daha sonra annesinin babasının yarasına havluyla tampon yaptığını anlattı.

 

Kendisini darp eden eşini öldürmüştü: Nuran Özdemir hakkında flaş talep

Yorumlar kapalı.