Kendisinden ayrılmak isteyen eşini öldürdü

Kahramanmaraş'ta kıskançlık meselesi yüzünden tartıştığı 6 çocuk annesi eşini öldüren Taner Şahin isimli erkek tutuklandı. Gözü dönmüş erkek, ifadesinde eşinin kendinden ayrılmayı istemesi üzerine ateş ettiğini söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dulkadiroğlu ilçesinin Yahya Kemal Mahallesi’nde yaşayan Taner Şahin ile eşi Serpil Şahin arasında, kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Serpil Şahin, yaşanan tartışmalar nedeniyle eşinden ayrılmak istedi.

6 ÇOCUĞUNUN ANNESİNE ACIMADI

Bunun üzerine sinirlenen koca, yanındaki tabancayla 6 çocuğunun annesine ateş ederek evden kaçtı. Karnına isabet eden mermi ile ağır yaralanan ve ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye götürülen talihsiz kadın, bu sabah tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

‘SENDEN AYRILACAĞIM’ DEYİNCE VURMUŞ

Olayın ardından kaçan ve polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alınan Taner Şahin ise emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Şahin, sorgusunda, psikolojik sorunları olduğunu ve eşiyle kıskançlık nedeniyle daha önce de tartıştığını söyledi. Şahin, “Sabah yine kıskançlık yüzünden aramızda tartışma çıktı. Bu sırada Serpil, ‘Senden ayrılacağım, seninle olmuyor’ deyince ben de tabancayla vurdum” dedi. Taner Şahin, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Kendisinden ayrılmak isteyen eşini öldürdü

Yorumlar kapalı.