Kemal Doğulu’dan çok sert ‘mülteci’ tepkisi: Ülkemde mülteci istemiyorum

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun ağabeyi kuaför ve stilist Kemal Doğulu sosyal medya hesabından mültecilere ateş püskürdü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kendini gazeteci olarak tanıtarak sosyal medya ve Youtube’da videolar çeken Sunatullah Saadat isimli bir Afganın yayınladığı video büyük tepki çekmişti. Videoda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için ‘şerefsiz’ ifadesini kullanan Saadat, “Gece gündüz göğüslerini göstererek para kazanan sizin gençleriniz değil mi?” ifadelerini kullanmıştı.

Sunatullah Saadat’ın videosuna bir tepki de kuaför ve stilist Kemal Doğulu’dan geldi. Doğulu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile mülteci sorununa ateş püskürdü.  Doğulu, paylaşımlarında küfürlü ifadelere de yer verdi. Doğulu’nun paylaşımlarını bazı kişiler tarafından desteklenirken bazıları tarafındansa eleştirildi.

İşte o paylaşımlar:

“Sen kim köpeksin lan ş…siz y…şak. S.. git memleketine. Bir tek ben mi deliriyorum, bu ş…siz haysiyetsizlere. Ülkemde mülteci istemiyorum. İnsanı zorla faşist yapıyor ş..sizler. Bu yangın sürecinde ülkemize hunharca giren Suriyeli ve Afgan yav…klar, lütfen s…p gitsinler memleketimizden! Bayram kutlamak için memleketlerine gidebiliyorlarsa sıkıntı yok demektir. Ülkemde mülteci istemiyorum. Bir tane kadın, bir tane çocuk yok! İpini koparan abaza, boş beleş kim varsa memleketimde! Bir de şikayet ediyor y…şaklar. Vay efendim, Afganlar gelince Suriyeliler iş bulamıyormuş. Hepinizin a…., defolun ülkemden”

Kemal Doğulu’dan çok sert ‘mülteci’ tepkisi: Ülkemde mülteci istemiyorum

Yorumlar kapalı.