Kemal Doğulu: Babam bize güvenip her yere borç yapmış!

Kemal Doğulu YouTube’da yayınlanan Armağan Çağlayan’ın 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. ‘Hayatta hiç zengin olmak gibi bir derdim olmadı, sadece aileme bakayım derdindeydim’ diyen ünlü isim merak edilenlerini anlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kemal Doğulu, Armağan Çağlayan‘ın Youtube’da yayınlanan ‘Dur Bi Dinle’ programına katıldı. Doğulu, iş ve özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı. İşte Kemal Doğulu’nun açıklamalarından öne çıkan kısımlar…

Bir dönem kardeşleriyle birlikte reddimiras başvurusunda bulunan Kemal Doğulu, “Babam sağ olsun paranın ne demek olduğunu anlamıyordu, son dönemde. İki tane ünlü oğlu var, para geliyor bir şekilde… Anneme ve babama bizim tarafımızdan maaş bağlandı. Bu para bir süre sonra yetmemeye başlıyor, bizim bundan haberimiz yok.
Krediler alınmış etrafta borç yapılmış… Vefat edince ortaya çıkınca bizim hesaplarımız bloke edildi. Biz de reddimiras yaptık kardeşlerimle. Zaten bir mirası yoktu ‘bir de borçlarını ödemeyelim’ dedik. Babamın işle ilişkisi bozuk bir insandı. Bildim bileli hep geçici işlerde çalıştı, gemi işine girdi. New York’ta mülteci oldu” ifadelerini kullandı.

Maddi zorluklar nedeniyle küçük yaşlarda kardeşiyle birlikte çalışmaya başlayan Doğulu, “Ben çocukken bile farkındaydım olayların. Ben, Kadir küçük yaşta çalışmaya başladık. Evde bir baba figürü yoktu, sonra ben üstlenmek zorunda kaldım. İstanbul’a geldikten sonra hepsini teker teker yanıma aldım. Benim çalışmaktan başka bir lüksüm yoktu. Hep çalışmak zorundaydım hala da çalışmak zorundayım. Sağ olsun babam sayesinde biraz azimli oldum! Para kazanma hırsım yoktu ‘sadece aileme bakayım’ derdindeydim. Mersin’de kimse kalmadı annem de artık İstanbul’da yaşıyor” diye konuştu.

Kemal Doğulu: Babam bize güvenip her yere borç yapmış!

Yorumlar kapalı.