Kartel liderinden dizilere eleştiri: Hayal ürünü

Sinaloa Karteli’nin kurucusu Jesus Hector Palma Salazar, kendisi ile ilk defa yapılan röportajda son dönemde popüler olan kartel konulu diziler hakkında konuştu. Yaklaşık 26 yıldır tutuklu bulunan Salazar, "Tamamen yazarın hayal ürünü ve hastalıklı kişilerin ilgisini çekmek için yapılan diziler" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yıllarda Meksika’nın narkotik suçlar ve kartel ile en çok ilişkilendirilen figürlerinden biri olan Jesus Hector Palma Salazar, ünü sayesinde dünyaca popüler birçok uyuşturucu dizisine konu oldu.

Geçtiğimiz günlerde bir medya kuruluşuyla ilk defa röportaj yaptığı sırada kendisine bu diziler hakkındaki görüşleri sorulan Salazar, “Hiç izlemedim, bana biraz bahsedenler oldu ama ilgimi çekmiyor. Az da olsa bana anlatılanlara bakacak olursak dizideki hiçbir şey doğru değil. Tamamen yazarın hayal ürünü ve hastalıklı kişilerin ilgisini çekmek için yapılan diziler, benimle hiçbir ilgisi yok” dedi.

Kartel liderinden dizilere eleştiri: Hayal ürünü

Salazar, yıllar içinde esrar tüketiminin iyice arttığına ve uyuşturucu ticaretinden kaynaklanan şiddete dikkat çekerek, yeterli düzenleme sağlanırsa bunun kötü bir fikir olmadığını savundu.

Salazar, özgürlüğüne kavuştuktan sonra kendisini uyuşturucu kaçakçılığı ve intikama adayacağı iddiaları konusunda ise hakkında yanlış düşünüldüğünü kendisini sadece ailesine ve ailesinden miras kalan topraklarda çalışmaya adayacağını belirtti.

Salazar, hayatta en çok istediği şeyin şu anda kendisi ve ailesi için huzur ve uyum olduğunu söyledi.

Kartel liderinden dizilere eleştiri: Hayal ürünü

Yorumlar kapalı.