Kardeşini kaybeden Alişan’dan günler sonra ilk paylaşım

Yakınlarının ölüm haberiyle yıkılan Alişan'dan yeni paylaşım geldi. Son bir ay içerisinde önce kardeşi Selçuk Tektaş’ı daha sonra kuzeni Ozan Ebcin'i kaybeden Alişan sosyal medyada yeni fotoğraf paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakınlarının ölüm haberiyle yıkılan Alişan’dan yeni paylaşım geldi. Son bir ay içerisinde önce kardeşi Selçuk Tektaş’ı daha sonra kuzeni Ozan Ebcin’i kaybeden Alişan sosyal medyada yeni fotoğraf paylaştı.

Korona nedeniyle 20 gün boyunca özel bir hastanede tedavi gören Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş temmuz ayında hayatını kaybetti. Selçuk Tektaş’ın ani ölümü ailesi ve dostlarını yasa boğdu.

Kardeşini ölümünün ardından Alişan, Instagram sayfasında duygusal bir mesaj yayınladı…

“Abim bizi öksüz bıraktım gittin..Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın herşeyimdin… Ben şimdi sensiz ne yapacağım… Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi…Allah’ım seni bizden daha çok istedi, yanına aldı… 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı… Şimdi 4 çocuğum var artık… Sen rahat uyu Eyşan’ım, Ceylan’ım, Merve’m bana emanet… Seni çok seviyorum abim… Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim… Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk’um… Seni çok seviyorum Allah’ım mekanını cennet eylesin İnşallah…”

GÜNLER SONRA İLK PAYLAŞIM

Bir süredir hayatındaki her şeye ara veren Alişan, uzak kaldığı sosyal medyaya geri döndü.

Alişan, kardeşimin emanetleri dediği yeğenleri Eyşan, Ceylan ve kızı Eliz’in fotoğrafını ‘Aşklarım’ notuyla Instagram’da paylaşım yaptı.

Kardeşini kaybeden Alişan'dan günler sonra ilk paylaşım

Kardeşini kaybeden Alişan’dan günler sonra ilk paylaşım

Yorumlar kapalı.