Kağıttan Hayatlar filmi konusu ne? Kağıttan Hayatlar filmin oyuncu kadrosu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çağatay Ulusoy’un kağıt toplayıcısını canlandırdığı ‘Kağıttan Hayatlar’ filmi için Netflix’te yayınlanmaya başlaması ile birlikte büyük ilgi çekti. OGM Pictures tarafından hayata geçirilen ve yönetmen koltuğunda Can Ulkay’ın oturduğu Kağıtlar Hayatlar, tüm dünyayla aynı anda Netflix’te izlenebiliyor. Peki, Kağıttan Hayatlar filmi konusu ne?, Kağıttan Hayatlar filmi kadrosunda kimler var?

Çağatay Ulusoy ve Emir Ali Doğrul’un başrollerini paylaştığı Kağıttan Hayatlar filmi, 12 Mart 2021’de tüm dünyayla aynı anda Netflix’te izleyicileri ile buluştu. Filmin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy ve Emir Ali Doğrul’’a Turgay Tanülkü, Selen Öztürk, Osman İskender Bayer, Tomris Çetinel, Volkan Çalışkan, Mehmet Bahattin Genç ve Okşan Büyük eşlik ediyor.

Kağıttan Hayatlar filmi konusu ne? Kağıttan Hayatlar filmin oyuncu kadrosu

Kağıttan Hayatlar Konusu

Genç bir adam olan Mehmet, kağıt toplayarak geçimini sağlar. Onun bu hayattaki en büyük destekçisi ise Tahsin Baba’dır. Mehmet’in yaşamı, hayatına Ali adında 8 yaşındaki bir çocuğun girmesiyle bambaşka bir hal alır. Ali’yi ailesine kavuşturmaya çalışan Mehmet, bu sırada küçük çocukla arasında farklı bir bağ kurar.

Kağıttan Hayatlar’ın Çocuk Oyuncusu

Çocuk oyuncu Emir Ali Doğrul 13 Nisan 2011 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. İlkokul öğrenimi devam ediyor. İzmir Güzeli Ajans‘a bağlı olarak oyunculuk yapıyor.

Kamera karşısına ilk kez 2018 yılında TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan “Egenin Hamsisi” dizisiyle geçti ve bu dizde Eşrefcan Kuru karakterini canlandırdı.

Kağıttan Hayatlar filmi konusu ne? Kağıttan Hayatlar filmin oyuncu kadrosu

Yorumlar kapalı.