Kadro dışı kalan Mesut Özil için şok iddia!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal döneminde süresiz olarak kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in Fenerbahçe'den ayrılacağı iddiaları daha güçlendi. Kardeşinin düğünü için Almanya'ya giden Mesut Özil için Bundesliga ekibi Werder Bremen'in harekete geçtiği öne sürüldü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezon kadro dışı bırakılan ve bu sezon da kampa dahil edilmeyen Mesut Özil’in eski kulübüne geri döneceği öne sürüldü.

İsmail Kartal döneminde Ozan Tufan’la birlikte kadro dışı bırakılan Mesut Özil konusunda Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’un vereceği karar merak ediliyordu. Jesus, alınan kadro dışı kararının devam edeceğini açıkladı.

67 yaşındaki teknik direktör düzenlenen imza töreninde gelen soruya, “Fenerbahçe 8 yıldır şampiyon olamıyor. Mesut Özil ise gerçekten çok iyi bir geçmişe sahip. Ama benim de kulüple ilgili fikirlerim var. Kendisiyle ilgili alınan karara aynı şekilde devam edeceğim. Burada önemli olan Jesus, Özil veya herhangi bir oyuncu değil. Burada her zaman öncelik Fenerbahçe. Ben de buradaki oyuncularla oynayacağım” cevabını verdi.

Buna rağmen oyuncunun menajeri, her defasında Mesut’un sözleşmesi bitene kadar kalacağını açıkladı. Özil, son hamle ile sosyal medyadan Fenerbahçe’yi takibi bıraktı. Takım arkadaşları ve basketbol şubesini ise takibi sürdürüyor.

WERDER BREMEN İDDİASI

Fenerbahçe’de takıma geri dönmesi artık mümkün gözükmeyen Mesut Özil için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

Hürriyet‘in haberine göre, Fenerbahçe’yi sosyal medya hesapları üzerinden de takip etmeyi bırakan Mesut için Werder Bremen’in harekete geçtiği iddia edildi.

Bundesliga 2’den Bundesliga’ya yükselen Werder Bremen’de Genel Direktör Frak Baumann’ın Mesut Özil’le ilgili çalışmalara başladığı ifade edildi.

Frank Baumann ile Mesut Özil birbirlerini Werder Bremen sayesinde iyi tanıdığı ve zaman zaman görüşmeler yaptıkları iddia edildi. Ünlü futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesini sonlandırıp bonservisini alacak olması Alman kulübünü umutlandırıyor.

Kadro dışı kalan Mesut Özil için şok iddia!

Yorumlar kapalı.