Yaşam
Kadir Doğulu’dan dervişlik açıklaması: Bu makam bana hediye edildi
Eşi Neslihan Atagül ile Bektaşi tarikatına katılmasıyla gündeme gelen Kadir Doğulu, kendisine “Derviş” denilmesiyle ilgili konuştu. “Bu havası atılacak bir şey değil. Bize bu makam hediye edildi” diyen oyuncu, bu konuyu detaylı konuşmak isteyen basın mensuplarını evine davet etti.

2016 yılında nikah masasına oturan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde Bektaşi tarikatına katılmasıyla gündeme geldi. Arkadaşlarıyla buluşmak için geldiği mekanın önünde basın mensuplarıyla sohbet eden Kadir Doğulu, kendisine “Derviş” denilmesiyle ilgili konuştu.
Önceki akşam eşi Neslihan Atagül’le Etiler’de görüntülenen oyuncu şöyle dedi: “Para ile inancın kimde olduğu belli olmaz. Bu makam bana hediye edildi. Komşum, akrabam biliyordu, siz yeni öğrendiniz. Havası atılacak bir şey değil. Bir tedrisattan geçilerek gelinen bir makam bu. Tarikat ismi maalesef çok kirletildi. Oysa manevi yolculuk insanı uyandırır, gerçeği söyler. Gerçeği keşfeden kişi de hakkını arar. Bektaşilik benden önce de vardı, benden sonra da var olacak. Burası bir okul.”

- Yaşam13 saat önce
25 yaş küçük sevgilisi ile evlenen Seda Sayan kayınvalidesiyle bir araya geldi!
- Haber1 gün önce
Nevşin Mengü, Cem Küçük’ün ‘kaset’ tehdidini anlattı: ‘Elimdekileri bir yayınlarsam sokaklara çıkamazsın’
- Yaşam1 gün önce
Ali Sunal’dan duygulandıran Kemal Sunal paylaşımı: İlk kez böyle göreceksiniz…
- Yaşam1 gün önce
Survivor’da final sonrası gerginlik: Adem Kılıçcı, Acun Ilıcalı’yı ‘sildi’
- Yaşam1 gün önce
Nihat Doğan siyasete giriyor: Seçimlerde HDP’den aday olabilirim
- Ekonomi16 saat önce
Memur zammı belli oldu! İşte en düşük memur maaşı
- Yaşam16 saat önce
Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın’ın öldüğü günü anlattı: ‘Onu o kadar özleyeceğim ki…’
- Dünya1 gün önce
Bebek yetersiz beslenmeden öldü: Vegan anne mahkeme tarafından suçlu bulundu