Kadıköy’de bir kişi polise mukavemet nedeniyle öldürüldü! Polis memuru görevden alındı

İstanbul Valiliği, İddiaya göre Kadıköy'de "dur" ihtarına uymayarak kaçtıktan sonra yakalanan kişinin mukavemette bulunduğu polisin silahının ateş alması sonucu hayatını kaybettiğini belirterek, başlatılan soruşturma kapsamında polis memurunun görevden uzaklaştırıldığını bildirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, dün saat 22.00 sıralarında Göztepe Mahallesi’nde uygulama yapan ekiplerin “dur” ihtarına uymayan şüpheli bir aracın takibe alındığı aktarıldı.

Fahrettin Kerim Gökay Caddesi’nde önü kesilerek durdurulan araçta bulunanlardan E.Ç.’nin yaya olarak kaçtığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Sürücü Ç.K. yakalama işlemi sırasında görevli personele mukavemette bulunmuş, o esnada polis memurunun elindeki silahın ateş alması sonucu vurularak olay yerinde hayatını kaybetmiştir.

Firari şüpheli E.Ç. 15 paket uyuşturucu madde ile ekiplerimizce yakalanmıştır. Araçta yapılan aramada 2 fişek halinde uyuşturucu madde ve 1 telsiz ele geçirilmiştir.

Konuyla ilgili olarak Cumhuriyet savcılığı tarafından adli, Valiliğimizce idari tahkikat başlatılarak ilgili polis memuru görevden uzaklaştırılmıştır.”

Kadıköy’de bir kişi polise mukavemet nedeniyle öldürüldü! Polis memuru görevden alındı

Yorumlar kapalı.