Kader Değirmen, evli olduğu Halis Değirmen tarafından bıçaklanarak öldürüldü!

İzmir Buca'da Kader Değirmen adlı kadın kesici aletle katledildi. Kardeşinin kimliğiyle kaçmaya çalışırken gözaltına alınan fail Halis Değirmen tutuklandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Buca ilçesinde, Kader Değirmen (38) adlı kadın eşi Halis Değirmen (55) tarafından kesici aletle öldürüldü. Kardeşinin kimliğiyle kaçmaya çalışırken gözaltına alınan fail tutulandı.

AA’nın haberlerine göre, saat 01.30 sıralarında, Buca OSB Mahallesi’ndeki bir evde Kader Değirmen kesici ve delici aletle öldürülmüş halde bulundu. Yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, cinayet şüphelisinin Halis Değirmen olduğunu tespit etti ve şahsın 01 RU 279 plakalı bir kamyonet ile kaçtığı bilgisini aldı. Failin yakalanması için olay yeri yakına kontrol noktaları kuruldu ve Halis Değirmen, 4691 Sokak’ta durduruldu.

Fail, polise kardeşi A.D.’ye ait olduğu belirtilen kimliği verdi. Yapılan üst aramasında şahsın kendisine ait kimliği bulundu. Gözaltına alınan fail Cinayet Büro Amirliğine götürüldü ve ifade işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Değirmen ile birlikte gözaltına alınan bir kadın ise serbest bırakıldı.

Kader Değirmen’in cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Kader Değirmen, evli olduğu Halis Değirmen tarafından bıçaklanarak öldürüldü!

Yorumlar kapalı.