Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi normalleşme kararlarını açıklayacak?

Geçen hafta pazartesi Kabine toplantısı gerçekleşmiş, toplantıdan esnafa hibe desteği çıkmıştı. Aynı zamanda Cunhurbaşkanı Erdoğan, yazaklar için 1 Haziran tarihini işaret etmişti. Haziran ayına günler kala, "Kabine toplantısı ne zaman?" sorusu sıklıkla yöneltiliyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Haziran normalleşme takvimi ile ilgili detayların açıklanması beklenen kabine toplantısının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. 17 Mayıs 1 Haziran tarihleri arasında uygulanacak olan kademeli normalleşmenin son günleri yaklaşırken, gözler kafe, restoran, hafta sonu sokağa çıkma yasağı, düğün salonu, eğitim öğretim takvimi gibi konuların ele alınacağı kabine toplantısına çevrildi.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Normalleşme sürecine dair yeni kararların alınacağı Kabine Toplantısı, milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Kabine’nin gündeminde kafelerden düğünlere, berberlerden spor salonlarına kadar birçok konu olacak. Peki, bu hafta Kabine Toplantısı var mı ve ne zaman yapılacak?

İşte, muhtemel Kabine Toplantısı tarihi ve diğer detaylar

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak.

Daha önceki açıklamalarda toplantının 15 günde bir yapılacağı bildirilmişti. En son 17 Mayıs’ta yapılan Kabine Toplantısı’nın 31 Mayıs’ta gerçekleşeceği öngörülüyor.

Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi normalleşme kararlarını açıklayacak?

Yorumlar kapalı.